Orduzu Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Tamamlanan Bölgeler Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğini ve konforunu artırmak için yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Orduzu Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Tamamlanan Bölgeler Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Orduzu Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddesi’ndeyiz. Bu bölgede 2021 yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamen yenilendi. Doğalgaz çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte bozulan ve yıpranan yollarımızda Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi olarak çalışmalarımıza başladık.  Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddemizde sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Trafik akışının daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde ilerlemesi için yatay ve düşey trafik işaretlemelerinin yapılmasının ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Çalışmalarımızı tamamladığımız Çınar Çarşıbaşı Caddemizin konforlu ve güvenli bir yol olarak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını ve emeğinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür edenOrduzu Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin,” Malatya Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı Mart ayından beri Orduzu’muza büyük hizmetler vermektedir ve vermeye de devam ediyor. Orduzu Çarşıbaşı ve Çınar yolunda sıkıntılar vardı. Alt yapı ve doğalgaz çalışmaları bitirildi. Şu anda üst yapı çalışmaları da tamamlandı. Bu konuda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Orduzu’da hizmet adına çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2023 yılının sonunda Orduzu’nun sıkıntıları tamamen giderilecektir. Mahallem adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER