Minik Muhammed Emir 4 Ayda Kur’an-ı Kerim’i Hatim Etti

Yaşıtları top peşinde koşarken kendisi 5 yaşında kuranı hatim etti. Ailesinin ve hocalarının gurur kaynağı olan minik Muhammedin hatimi sonrası küçük bir tören düzenlendi.

Minik Muhammed Emir 4 Ayda  Kur’an-ı Kerim’i Hatim Etti

Yaşıtları  top peşinde koşarken kendisi 5 yaşında kuranı hatim etti. Ailesinin ve hocalarının gurur kaynağı olan minik  Muhammedin hatimi sonrası küçük bir tören düzenlendi.

Daha 5 yaşındaki Muhammed Emir Çolak’ın ilk hatim töreni renkli görüntülere sahne oldu. 4 aylık bir eğitimin ardından daha 5 yaşında Kur’an-ı Kerim’i hatim yapan Muhammed Emir Çolak, ailesinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı oldu.

 Bakmayın siz onun 5 yaşında olduğuna. Müslümanlığın kitabı olan Kur’an-ı Kerim’i sadece 4 ayda hatim etme başarısını gösterdi. Malatya Masal Diyarı Kreşi’nde eğitim gören Muhammed Emir adam olacak çocuklar arasına girmeyi başardı.

Hatim töreni için ailesi ve eğitim gördüğü arkadaşları ile birlikte bu mutlu gününde bir araya gelen Muhammed Emir Çolak’ın hatim töreni için önce pastalar kesildi.

Hatim töreni için arkadaşları ile birlikte hazırladıkları gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Tören sonrası kreş öğretmenlerinden hafız Emine Sevinçtekin öğrencisi Muhammed Emir ile gurur duyduğunu ve inşallah hafız olması içinde dua ettiğini belirtti.

Muhammet Emir Çolak’ın ebevenleri Murat ve Aslı Çolak ise oğullarının bu mutlu günlerinde gözyaşlarını tutmakta zorlandılar. Büyük mutlulukları hem Ailesinin hem de kreş öğretmenlerinin yüzünden okunan hatim töreni arkadaşlar arasında hediyeleşme sonrası sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER