Milletvekili Yıldız’dan Başkan Güder’e Ziyaret

Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Yıldız’dan Başkan Güder’e Ziyaret

Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya’ya gelen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç ve GENÇSAD Başkanı Fatih Can ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Malatya’ya ve özellikle Battalgazi ilçesine hayranlığını dile getiren Milletvekili Yıldız, misafirperverliğinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti. Milletvekili Yıldız’a gençlere yönelik ilçede yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Güder’de, Malatya gençliğinin Türkiye’deki önemine dikkat çekti.
BAŞKAN GÜDER: “GENÇLİK DEMEK, GELECEK DEMEK”
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin davetlisi olarak Malatya’mıza gelen AK Parti Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız’ın bu ziyareti bizleri fazlasıyla onurlandırmıştır. Vekilimizi yakinen yeni tanımış olduk. AK Parti’nin ve Türkiye’nin gelişmesi noktasında çok güzel çalışmalar yaptığını biliyoruz. Ülke olarak güzel çalışmalara imza atan siyasetçilere her daim ihtiyacımız var. Özellikle içerde ve dışarıda ne zaman bir adım ileriye attıysak, her zaman bin bir türlü engellemelerle karşılaşmışız. Bizim engellemelere aldırış etmeden yolumuza devam etmemiz lazım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi gibi yol gösterici rehberlere ihtiyacımız var. Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımız üzerine düşen sorumlulukları ve görevlerini yerine getirmekteler. AK Parti Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız hanımefendi de Malatya’da gençlerle bir araya gelecekler. Bir araya geldiğimiz gençlerimiz ile sohbet edeceğiz. Gençlik demek, gelecek demek. Gençliğimizi anlarsak, geleceğimizi de anlar ve ona göre yol haritamızı belirleriz. Malatya’mız Türkiye genelinde gençlik faaliyetlerinin zuhur etmiş olduğu, yeni fikirlerin temel bulduğu, yeşerdiği illerden bir tanesidir. Malatya gençliği Türkiye için çok önemli. Diğer Sivil toplum örgütlerimizde Malatya’da gençlere yönelik çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu çalışmalar ülkemize, Malatya’mıza ve devletimize inşallah ciddi katkılar sunacaktır” ifadelerini kullandı. 
MİLLETVEKİLİ YILDIZ: “BATTALGAZİ’NİN MİSAFİRPERLİĞİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
‘Güzel Malatya ve Battalgazi’mizin misafirperverliğini sonuna kadar hissettik’ diyerek sözlerine başlayan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, “Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan gençlerimizle çeşitli programlarla bir araya geliyoruz. Bugün de Malatya’ya GENÇSAD’ın davetlisi olarak geldik. Malatya’da bulunduğum için çok mutluyum. Daha önceden de Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendinin daveti üzerine buraya gelmiştik. O zamanda Malatya’nın misafirperverliğini tecrübe etmiştik. Bugün çok daha derinden bunu gördük. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar. Türkiye’nin dört bir yanında gençler ne düşünüyor? Ne hissediyor? Neleri hayal ediyor? Bunu bizzat onların memleketlerine gelerek görmek, çok daha önemli bir hal kazanıyor. Ankara’da gençlerimiz ile her zaman buluşuyoruz. Fakat il dışından gençlerimizin misafiri olmak, onların ekmeğine ortak olmak, bizde derin bağlar kurduruyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e, Derneğimize, Vekillerimize ve İl başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel Malatya ve Battalgazi’mizin misafirperverliğini sonuna kadar hissettik” dedi.
Ziyaret sonunda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız’a Kayısı hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER