'Millet Bahçesi' Valilik ve Büyükşehir Tarafından Yapılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın 2014 yılından dile getirdiği “Yeşil Kuşak” projesi için Malatya Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıktı. İnönü Stadyumu ve Atatürk Spor Salonu’nun da bulunduğu tüm binaların yıkım işi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı ve İhalenin ise 24 Temmuz günü Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak olmasının açıklamasının ardından “Yeşil Kuşak” projesinin mimarı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile ekibinin devre dışı bırakıldığı iyiden iyiye konuşulmaya başlanmıştı.

'Millet Bahçesi' Valilik ve Büyükşehir Tarafından Yapılıyor

 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın  2014 yılından dile getirdiği “Yeşil Kuşak” projesi  için Malatya Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıktı. İnönü Stadyumu ve Atatürk Spor Salonu’nun da bulunduğu tüm binaların yıkım işi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldı ve İhalenin ise 24 Temmuz günü Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak olmasının açıklamasının ardından “Yeşil Kuşak” projesinin mimarı olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile ekibinin devre dışı bırakıldığı iyiden iyiye konuşulmaya başlanmıştı.

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarafından 4 yıl boyunca sürekli dile getirilen ve bir türlü sonuçlanamayan “Yeşil Kuşak” projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski stadyumların yıkılarak “ Millet Bahçesi” olarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıklamasının ardından mutlu sonla sonuçlanırken, ‘Millet Bahçesi’ işi ise Devlet projesi olduğu için  Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenildi.

HER PROJE TAMAMLANDI “YEŞİL KUŞAK”A BAŞLANAMADI

Özellikle Kültürel Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Hizmet Belediyeciliği, Katılımcı Belediyecilik ile Çevrenin ve yeşilin korunması noktasında  bir çok belediyenin projeye dahi koyamayacağı  hizmetler  4 yıl içerisinde hayata geçirildi. 50 yılda yapılamayacak proje ve  hizmetleri 4 yıl gibi kısa sürede ve bir kuruş dahi borcu olmayan bir Belediye ile hayata geçiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın  Malatya’ya akciğer olabilecek, Malatya’nın nefes alabileceği, piknik yapabileceği, spor yapabileceği, zamanını en güzel bir şekilde geçirebileceği bu “Yeşil kuşak” projesinin neden yıllardır bir türlü hayata geçirilemediği sorusu ise hala cevabını arıyor.

RAHATSIZLIK DEVAM MI  EDİYOR?

Nerede ne ihtiyaç varsa, nerede ne eksiklik varsa onu tamamlamak gayreti içerisinde eşit hizmet anlayışı ile çıktığı yolda hiç kimseyi veya hiçbir bölgeyi birbirinden ayırmadan hareket ettiği her zaman vatandaşlar tarafından dile getirilen  Başkan Gürkan’ın  yapmış olduğu hizmetlerden hala bazı kesimlerin rahatsızlığının devam ettiği de sıkça konuşuluyor.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER