MASKİ: 'Suda Bulanıklık Meydana Geldi'

Elazığ-Sivrice merkezli olan deprem sonrasında Malatya’da bazı bölgelerde su kesintisi olurken, konuyla ilgili olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

MASKİ: 'Suda Bulanıklık Meydana Geldi'

“Elazığ merkezli olan ve ilimizde de hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerimizin içme suyu İhtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj kaynağı suyunda bulanıklık meydana gelmiştir.” denilen açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi:

“Önlem almak için MASKİ ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında saat başı su numunesi alınmaktadır. Ayrıca MASKİ ekiplerimiz içme suyu kaynağımız olan Kaptaj’da çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Bu konuyla ilgili, bazı basın ve yayın organlarında ve sosyal medyada suya kanalizasyon karıştığı ile ilgili mesnetsiz birtakım iddialar dolaşmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tip söylentileri dikkate almamaları önemle rica olunur.

Bu vesileyle bir kez daha Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER