Maski, Personellerine Aşure İkram Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlikte personele aşure ikram edildi.

Maski, Personellerine Aşure İkram Etti

Programa, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, MASKİ genel müdür yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Türkmen, Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Gönültaş,MASKİ genel müdürlüğü daire başkanları, şube müdürleri ve personeller katıldı. 

“Aşure çok kıymetli bir gelenek. Hem dinimizde hem geleneğimizde yeri olan aşureyi diri tutmamız, gelecek nesillere de aktarmamız lazım” diyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak her yıl düzenli olarak personele aşure ikramında bulunduklarını kaydetti. Karataş, “Bolluğun, bereketin, paylaşmanın simgesi Muharrem Ayı dolayısıyla çalışma arkadaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Aşure, bir araya gelmemize, yakınlaşmamıza ve dayanışma içinde olmamıza vesile olan bir uygulama. Birlikte yol aldığımız tüm mesai arkadaşlarıma sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Allah, yaptığımız aşure hayrını kabul etsin" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER