Maskar: 'Basın Her Zaman Yanımızda Oldu'

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Dernek yönetimi, Gençlik Kolları Başkan ve yardımcısıyla birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Maskar: 'Basın Her Zaman Yanımızda Oldu'

BİMYAD Genel Merkezinde Genel Başkan Selim Apohan ve Başkan vekili Gazeteci Resul Özbey tarafından misafir edilen Akçadağ Dayanışma Derneği heyeti Çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan” Akçadağ Dayanışma Derneğinin değerli Başkanı Sayın Murat Maskar’a ve gelen misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Akçadağ Dayanışma Derneği yönetimi yaklaşık 10 ay önce göreve gelmiş, gelir gelmez ise kolları sıvayarak çalışmalarına başlamıştır. Buradan Sayın Murat Maskar’a ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Yaptığı her çalışmaları Basındaki arkadaşlarımızla paylaştığından yapılan işleri kamuoyu ve bizlerde gözlemlemiş oluyoruz.

Bizler medya mensubu olarak yapılan çalışmaları halka köprü vazifesi görerek anlatma misyonunu üstlenmiş bulunuyoruz. Şu an Akçadağ Dayanışma Derneği hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkartarak tabela derneği olmadığını kısa sürede ispatladı. Diğer Derneklere örnek olmaya devam ediyor. Bundan sonraki süreçlerinde bizlerde Sayın Başkanımıza buradan diyoruz ki “ siz güzel ve faydalı işleri yapmaya devam edin bizler sizin sesinin, gözünüz ve Kulağınız oluruz. ”

Akçadağ Dayanışma Derneği az laf çok iş sloganını kendine ilke edinerek birçok hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Sayın Başkanın anlatımlarındaki heyecanı, Gözlerindeki ışıltı bunun en güzel örneği. Kendilerine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, ziyaretlerinden dolayı ise teşekkür ederim. “

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ise” Bizler ilk göreve geldiğimizde yönetim kurulumuzla birlikte istişare ettiğimizde Basının önemine dikkat çektik. Çünkü yapacağımız hizmetleri en iyi halka ve herkese anlatacak olan Medya mensuplarıdır. 10 aylık süre zarfında yaptığımız her hizmetimizin yanında Basın mensubu arkadaşlarımızın bize desteğini gördük. Bundan dolayı Sayın BİMYAD Genel Başkanımızın nezdinde tüm Medya mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Gönüllülük esasıyla çıktığımız bu yolda az sürede çok güzel başarılı çalışmalara imza attık. Sayın Başkanımızın da dediği gibi Tabela Derneği olmadık, Bundan sonra da olmayacağız. Bizim bir hedefimiz vardı. Yöremize, Bölgemize ve  Malatya’mıza hizmet etmek. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın tek amacı ve gayesi 3. Merkez ilçe olan Akçadağ ilçemizi her alanda geleceğe hazırlamak.

Bunun da tek yolu birlik ve beraberlikten geçer. Biz resmi bir bütün ele alıyoruz. Sosyo- Kültürel, Ekonomik, Sağlık, Vb. anlayacağınız her alanda kurduğumuz komisyonlarla sahada çalışmalarımızı yapıyoruz. Bunlarla ilgili sık, sık bir araya gelerek istişare edip gerekli girişimlerle projelerle önce sorunları tespit edip aksayan kısımlarda mücadele ediyoruz.

Tabi Bunları yaparken devamlı gücünü yanımızda hissettiğimiz Basın Mensubu arkadaşlarımızı da unutmuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda davet ederek bizzat kendilerinin bizlerin çalışırken neler yaptığımızı, nasıl faydalı olduğumuzu, görmelerini istiyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımız çoğu gezi ve ziyaretlerimize katıldılar. Haberlerimizi yaptılar, Kamuoyunu bilgilendirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü yapılan hangi iş olursa olsun o işin içerisinde Basın ayağı yok ise mutlaka o iş eksik kalmıştır diyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle bizleri misafir eden BİMYAD Genel Başkanı Sayın Selim Apohan’a ve Başkan vekili Gazeteci Resul Özbey’e şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER