Malatyalı Siyasilerden 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla, siyasiler bir mesaj yayımladı.

Malatyalı Siyasilerden 10 Kasım Mesajı

BAŞKAN ÇINAR’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ VE ATATÜRK HAFTASI MESAJI;

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece bu millete değil tüm dünyaya liderliğiyle, askerliğiyle ve kahramanlığıyla mazhar olmuş büyük bir liderdir.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınaryayımladığı mesajında, “Şanlı ve zengin Türk tarihinden aldığı güç ve üstlendiği büyük sorumlulukla milli birlik ve beraberlik için istiklal ve istikbal seferberliği başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir ortamda milli ruhu yeniden canlandırmış ve milletimizi milli bir kimlik etrafında toplamayı başaran büyük bir devlet adamıdır.
Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

Aziz Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk milletine önderlik yaparak Anadolu'yu yeniden vatan haline getiren, milleti kendi iradesine sahip çıkma gücüne kavuşturan büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; 
“Eşsiz komutanlığı ve askeri dehasının yanı sıra sahip olduğu vizyonu, kararlılığı, ilke ve inkılapları ile tüm milletlere örnek olmuş bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde şükran ve minnetle yaşamaktadır. Onun ülkemiz için çizdiği uygarlık yolu ve Cumhuriyet gibi büyük ve anlamlı emaneti her zaman yaşayacaktır. Askeri zaferlerin ekonomik zaferlerle taçlandırılması gerektiğini ifade ederek müthiş bir kalkınma seferberliği başlatan Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ne muasır medeniyet hedefini koymuştur. Bizler de iş dünyası olarak, ülkemizi onun bizlere bıraktığı hedeflere ulaştırmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum”

BAŞKAN GÜDER'DEN 10 KASIM MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın tanıdığı büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devlet adamı vasfıyla ve muzaffer komutan yapısıyla Türk tarihine damga vurmuş bir değer olduğunu ifade eden Başkan Güder, “Mustafa Kemal Atatürk ‘Yurtta Barış, Cihanda Barış’ ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Büyük liderler hiçbir zaman küçük düşünmemiştir. Onlar bedenlerinin bir gün toprak olacağını kabul etmiş, ama eserlerinin sonsuza kadar var olacağına inanmışlardır. Nitekim Atatürk, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyerek en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti konusundaki düşüncesini belirtmiştir. Bugün bizlere düşen görev, Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bin bir zorlukla inşa ettiği eserine sahip çıkmak ve bu eseri gelecek nesillere güzel şekilde bırakabilmektir. Ne mutlu bizlere ki Atatürk’ün genç nesillere emanet ettiği ‘en büyük eseri’ olan Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde halkımızın desteği ve hükümetimizin icraatları sayesinde ileri bir demokrasi anlayışı ile taçlandırılmış, tüm kurum ve kuruluşlarıyla içte ve dışta güçlenerek, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, ileriye doğru emin adımlarla yürüyerek varlığını korumaya devam etmektedir. Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve dualarla anıyorum” dedi.

Keskin’den “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Keskin; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygı, şükran ve özlemle anıyoruz. 

İstiklal mücadelemize önderlik ederek milletimizi Anadolu’da sonsuza denk yaşatacak olan zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliği bugünde milletimiz için ışık olmaya devam etmektedir.  

Atatürk ve silah arkadaşlarının; milletimizin ve ülkemizin istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığını asla unutmamalıyız.  

Bugün hepimize düşen görev; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En büyük eserim' dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini ve kuruluş ruhunu her koşulda ve şartta korumak ve yaşatmaktır. Türk esnaf ve sanatkarı bu konuda üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirecektir.  

Bu düşüncelerle; vefatının 83. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kaydetti. 

BAŞKAN GÜRKAN'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. 
Sergilediği İstiklal Mücadelesi ile dünyanın tüm mazlum milletlerine esin kaynağı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri, başarıları, eserleri, bilimi rehber alan öngörüsü ile dünya liderleri arasında yerini almıştır.
Türk milletine çağdaş ve bağımsız bir Türkiye bırakan Büyük Önder Atatürk'ü bugün daha iyi anlıyoruz. Milli Mücadele günlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde bu toprakları vatan yapan milletimiz, bugün de Atatürk'ün bize bırakmış olduğu çağdaş ve bağımsız Türkiye'mizin bölgesinin gelişmiş ülkeler arasında yerini alması için aralıksız çalışmaya devam etmektedir. 
Bizler de Atatürk'ün miras bıraktığı Türkiye Cumhuriyetini, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz. 
Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşları ile vatan toprakları için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Apohan'dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan Mesajı’nda; Millet olarak, Atatürk’ün bu emanetine sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak hepimizin görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz, Atatürk’ün eserleri ile Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da sahip çıkacaktır. Bu düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı..
 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER