Malatya'da Sağanak Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yurdu etkisi altına alan şiddetli yağmurlar Malatya'da sele neden olurken, bir çok iş yeri ve evler yaşanan olumsuzluklardan etkilendi. Akçadağ'da, Kuluncak'ta vatandaşlar yağan dolu ve yağmurdan zor anlar yaşarken, Malatya merkezde ise yollar ve caddeler sular altıda kaldı, araçlar yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle trafikte ilerleyemedi.

Malatya'da Sağanak Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yurdu etkisi altına alan şiddetli yağmurlar Malatya'da  sele neden olurken, bir çok iş yeri ve evler yaşanan olumsuzluklardan etkilendi. Akçadağ'da , Kuluncak'ta vatandaşlar yağan dolu ve yağmurdan zor anlar yaşarken, Malatya merkezde ise yollar ve caddeler sular altıda kaldı, araçlar yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle trafikte ilerleyemedi.

Malatya'da iki gündür sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla etkisini arttran yağmura hazırlıksız yakalananlar  zor anlar yaşadı. Sokaklarda bulunanlar, yağmurdan korunmak için kapalı yerlere sığındı. Alt geçitleri suyla dolduran yağmur, kentte trafik akışında aksaklıklar yaşanmasına neden oldu. Meteoroloji bugün Malatya ve  bazı ilçelerinde yağışın etkili olacağının beklendiğini duyururken, yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'da yağmur ve dolu  uyarısı yapıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER