Malatya TSO üyelerine TARSİM’in yenilikleri anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen TARSİM Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Malatya TSO üyelerine TARSİM’in yenilikleri anlatıldı

Malatya TSO’da düzenlenen toplantıya Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TARSİM Bölge Müdürü Bülent Zelyurt, sigorta sektörü temsilcileri ve Oda üyeleri katıldı.

“SORUNLARINIZI BİZE TAŞIYIN”

Toplantının açılışında konuşan Başkan Sadıkoğlu, “Her sektörde olduğu gibi Sigortacılık sektöründe de ciddi bir rekabet var. Sizlerden ricamız; rekabetinizi fiyat kırma ile değil, hizmet kalitesini yükselterek yapmanızdır. Sizler, vatandaşın karşılaşacağı her türlü kaza ve afetler karşısında mağdur olmaması için çabalarken, sizlere verilen komisyon miktarları çok düşük. Bu konuyu her platformda dile getiriyoruz. Sigortacılık Sektörünün gelişmesi ve sorunların giderilmesi noktasında sizlerin yanındayız. Bugün de sizlerle TARSİM’in yeniliklerini öğrenmek üzere bir aradayız. TARSİM Malatya Bölge Müdürü Sayın Bülent Zelyurt’a bizleri kırmayıp, üyelerimizle bilgi paylaşımı yaptığından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Malatya ekonomisinin can damarı olan kayısımız değişen hava koşulları nedeniyle zaman zaman ciddi zararlar görebiliyor. Kayısı üreticilerimizin doğal afetlere karşı en önemli dayanağı elbette TARSİM sigortası. TARSİM ile üreticilerimiz arasında köprü görevi gören siz sigorta acentelerine önemli görevler düşüyor. Her konuda sizlerin yanındayız. 15. Meslek Komitesi sizlerin sorunlarını toplantılarında ele alıyor ve bizlere iletiyor. Oda yönetimi olarak bizlerde bu sorunları dosyalar halinde çatı kuruluşumuz olan TOBB’a sunuyoruz. Bizlerin sunduğu bu dosyalar TOBB’un Türkiye Sigorta Acenteleri Sektör Meclisinde gündeme alınıyor ve çıkan sonuçlar ilgili bakanlıklara gönderiliyor. Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

Başkan Sadıkoğlu’nun konuşmasının ardından TARSİM Bölge Müdürü Bülent Zelyurt tarafından Bitkisel Ürün Sigortaları, Sera Sigortası, Büyükbaş Hayvan Hayat Sigortası, Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortası, Kümes Hayvanları Hayat Sigortası, Su Ürünleri Hayat Sigortası ve Arıcılık (Arı Kovanı) Hayat Sigortası konuları hakkında detaylı sunum gerçekleştirilerek üyelerin soruları cevaplandırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER