Keskin, 'Taşımalı eğitim servisi yapan esnafların sorunu çözülecek'

Keskin, 'Taşımalı eğitim servisi yapan esnafların sorunu çözülecek'

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafının sorunlarını Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e aktardığını ve sorunun kısa sürede çözüleceğine dair söz verildiğini açıkladı.  

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafımızın sorunlarını bugün Malatya’mıza gelen Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer’e görüşerek aktardık. Sayın bakanımıza; taşımalı eğitim servisi yapan esnafların yakıt 7 TL iken ihalelerin yapıldığını, bugünkü şartlarda yakıtın 3 katı yükseldiğini, bunun sadece yakıt gideri olduğunu, araç ve diğer ticari giderlerinde yükseldiğini arz ettik. Sayın Bakanımız sorunun çözülmesi konusunda bize söz verdi. ‘En kısa sürede çalışmaları tamamlayıp, şoför esnafımızın bu sorununu çözeceğiz’ diyerek söz vermiştir. Sayın bakanımıza verdiği bu söz ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sorunun en kısa sürede çözeceğine inanıyorum.” dedi. 

Keskin, “Taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafımız gerçekten büyük mağduriyet içerisinde. Sayın bakanımıza, ‘Okulları siz açıyorsunuz, öğrencileri biz taşıyoruz, evinden alıp okula getiriyoruz, okuldan alıp tekrar evine, annesine babasına emin bir şekilde teslim ediyoruz’   diyerek, şoför esnafının eğitim sisteminde önemli bir görev üstlendiğini de aktardık. Sayın bakanımız bu hizmetten dolayı bütün şoför esnafına teşekkür ettiğini iletmiştir.  Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e şoför esnafımıza yakın ilgi ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kaydetti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER