Kemal Kılıçdaroğlu Malatya'da

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye BAşkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'yı ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu Malatya'da

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye BAşkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya'yı ziyaret etti.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir restoranda iş adamları, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkezli depremlerin ardından bölgeden ayrılan işçi ve kalifiye elemanların geri dönmesi için vergi avantajının sağlanması gerektiğini belirtti.

Belirli bir süre işçilerin ücretlerinden vergi alınmaması ve böyle bir avantajın sağlanması gerektiğini de ifade eden Kılıçdaroğlu, " Buradan iktidara çağrı yapmak da benim görevim. Bunu yapmayı biz taahhüt ediyoruz ama lütfeder kendileri daha erken yaparlarsa bundan da memnun oluruz."dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET YAĞMURLUGİL
MEHMET YAĞMURLUGİL - 1 yıl Önce

Senden ve senin avanenden gelen hayır ALLAH tan gelsin .

SIRADAKİ HABER