İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı'nın Yeni Yönetimleri Kamuoyuna Tanıtıldı

İYİ Parti Malatya İl  Başkanı Hakan Yılmaz Başkanlığında Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda Gerçekleştirilen Tanıtım Toplantısına Çok Sayıda Siyasi Parti , Sivil Toplum Örgütü Başkanı ve Yöneticileri , Basın Kuruluşu Başkanı ve Temsilcileri İle Çok Sayıda Partili ve Vatandaşlarda Hazır Bulundu.

İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı'nın Yeni Yönetimleri Kamuoyuna Tanıtıldı

Başkan Hakan Yılmaz Açılış Konuşmasında Programa Katılan Herkese Teşekkür ederek Malatya ve Ülke olarak  çok zor  bir  coğrafyada  bulunmamızın sorumluluğunu ve bizlere getirdiği yükü  biliyoruz. Bizler İYİ’lerin ve İYİ’liğin  Bitmediği Malatya  ve Ülkemizde, Hep Birlikte İYİ Parti Kadroları İle İYİ’lerin Malatya’sını ve İYİ’lerin Türkiye’sini İnşa Edeceğiz Dedi.

Başkan Hakan Yılmaz, İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye Hayalimiz Var

Başkan Hakan Konuşmasına Şu Şekilde Devam Etti ; Geçtiğimiz şubat ayında İYİ PARTİ Malatya İl Başkanlığı görevini üstlendim. Kısa bir süre zarfında çok değerli yol arkadaşlarımla il ve ilçe teşkilat kadrolarımızı kurduk.
 Toplumun her kesimini kucaklayan, milli birlik ve beraberliğimizi sağlama gayretiyle, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

Kıymetli misafirler sahaya çıktığımız da vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında, ekonomik kriz, adaletsizlik, işsizlik, göçmen meselesi, kamu kaynaklarının israfı ve yolsuzluklar hususunda, çok dert dinledik ve inanın bu serzenişte bulunan insanların büyük çoğunluğu iktidar partisine oy veren insanlardı.
Kamu kaynakları yıllar içinde inanılmaz bir şekilde israf edildi. Piyasaların ekonomi yönetimine olan güvenini bitirdiler. Merkez Bankası başkanlarını 3 ayda bir değiştirerek ekonominin hassas dengeleriyle oynadılar.
 Bu  kötü ekonomik yönetim neticesinde, Merkez Bankası net rezervleri eksi  43 milyar dolar seviyesine düştü. Doğal afetler ve harp durumunda devletin hazinesinde saklanan yedek akçe, toprak mahsulleri ofisinde ki gıda stokları gibi ihtiyatlar sıfırlandı. Bunun yükünü ve bedelini de ülkemizin gençlerinin, memurunun, işçisinin, emeklisinin, öğretmeninin, çiftçisinin, esnafının, sağlık çalışanlarının ve toplumun tüm kesimlerinin sırtına yüklediler.

Mevcut iktidar Devletin itibarı bahanesiyle siyasi güçlerini artırmak için devletin gücü ve parası ile inanılmaz israflar yapıyorlar.
Gerçek enflasyonun yıllık yüzde yüzün üzerinde olduğu bir ortamda, TÜİK başkanlarını kafalarına göre değiştirerek yüzde 20-30’ larda gösteriyorlar. Çalışanlara yapılan maaş zamlarını gerçek enflasyonun altında bırakarak milletimizin alım gücünü her geçen gün erittiler.
Başkan Hakan Yılmaz, Döviz aldı başını gidiyor Türk lirası günden güne değer kaybediyor. Faizler aldı başını gitti, vatandaşın alım gücü sıfırlandı siz hala ekonominin uçtuğundan, ekonomide dünyanın en iyileri arasında olduğumuzdan bahsediyorsunuz ve diyorsunuz ki; bu gelen elektrik, akaryakıt, gıda zamları tüm dünyada var
Oysa ki sizin bahsettiğiniz batılı ülkelerde ki alım gücü bizden kat kat fazla. Ve onlar kendi vatandaşlarını AKP İktidarının, halkı ekonomik buhrana ve bunalıma soktuğu gibi mağdur etmiyorlar.
 Adalet sistemindeki sorunlar bir diğer kanayan yaramız. İyilerin iktidarında adalette şeffaflığı, hakkaniyeti ve yargı bağımsızlığını yeniden tesis edeceğiz.
Son yıllarda yaşadığımız en önemli sorunlardan biridir ki Milli Güvenlik meselesidir,

Kontrolsüz, gelişi güzel göçmen akını, ülkemizin demografik yapısını ve toplum huzurunu tehdit etmektedir. Güney sınır illerimizde nüfus oranı Türk nüfusu aleyhinde değişmektedir.
Oralarda; yakında işletmelerde Türkçe tabelalarına hasret kalacağız. Son dönemlerde ülkemize yasa dışı yollardan giren kaçak göçmenler toplumun refahı ve kamu düzeni için risk oluşturmaktadır. Maalesef son yıllarda ülkeden gitmek isteyenler ve gidenler doktorlar, mühendisler, diş hekimleri, öğretmenler, bilim insanları ve ülkemizin geleceğinin umudu olan gençlerdir. Bu göçleri mutlaka tersine çevirmemiz gerekmektedir.
Biz umudunu kaybetmiş gençlerin umudu olacağız.

Kamuda işe girişlerde personel alımlarında hepinizin de malumu olduğu üzere çokça duyduğunuz şekliyle ehliyet ve liyakatin esas alınmayıp sadece belli bir siyasi partiye mensubiyetin, sadakatin dikkate alındığı muhakkaktır.
İyilerin iktidarında kesinlikle ehliyet ve liyakat esas alınacak, kamuya personel alımlarında mülakat kaldırılacaktır. Gençlerimiz müsterih olsunlar. Bu ülkeye olan inançlarını asla yitirmesinler.
İktidar partisi neredeyse tamamını eline geçirdiği medya gücü aracılığıyla partimize ve idarecilerine teröristler ile birliktesiniz gibi kasıtlı yakıştırmalar yapılıyor. Bu insanlara soruyorum genel başkanımızın veya idarecilerimizin bir tek kare teröristler ile fotoğrafını gösterebilir misiniz?
Ama ben size iktidar eden insanların Pensilvanya dan, Dolmabahçe mutabakatından, Habur çadır mahkemelerinden, Diyarbakır’dan, kandilden  yüzlerce binlerce fotoğraf ve videolarını gösterebilirim.
Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ismini bu milletin hafızalarından silme gayretine girdiler.

 Devletimizin çok kıymetli bir kurumu olan, diyanetten yayınlanan Cuma hutbelerinde, şehitleri anma gününde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşları bilerek unutuluyor.
 Kardeşim nedir derdiniz Atatürk ile. Anlayalım Artık

Çiftçilerimizin hali çok perişan ben de bir çiftçi ve ziraat mühendisi olarak bu sıkıntıları yaşıyorum. Gelen elektrik zamları, akaryakıt zammı, gübre zammı, tarım ilaçlarına gelen zamlar ve yüksek üretim maliyetleri çiftçinin belini bükmüştür. Artık tarlasını ekemez, tarlasına gübre atamaz ve sulama yapamaz hale gelmiştir.  
Ülkemiz Allah korusun bu yıl ki hasat döneminde tarımsal ürünler kapsamında çok acı bir tablo ile karşılaşabilir.

BİR HAYALİM VAR

Çocukların eziyet ve istismara uğramadığı, taciz ve tecavüz haberlerinin duyulmadığı, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı, sokak hayvanlarının aç ve barınaksız bırakılmadığı bir Türkiye hayal ediyorum.
Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, hiç bir gencimizin gelecek kaygısı duymadığı, umutları ve hayalleri çalınan gençlerimizin geleceğe ilişkin hayaller kurabildiği, ve bu hayallerini kendi ülkesiyle bütünleştirdiği bir Türkiye hayal ediyorum.
Filistin’de Myanmar’da Müslümanlara yapılan zulme gösterilen tepkiyi Uygur Türklerine yapılan Çin zulmüne karşı da gösterilmesini bekliyoruz.  

Rant uğruna ormanlarımızın, tarım arazilerimizin, akarsularımızın ve göllerimizin yağmalandığı bir ülke değil tüm doğal varlıklarımızın bir kutsal emanet gibi korunduğu, tarımda üretimin arttığı dağlarımızın ve ovalarımızın cennet gibi yeşerdiği bir Türkiye hayal ediyorum.
Siyasetin bir kamplaşma ve kavga sebebi olarak görünmediği hizmette ve hayırda yarışın bir vasıtası olarak görüldüğü bütün toplumsa kesimlerin sevgi ile kucaklaştığı bir Türkiye hayal ediyorum.
Yunus Emre’nin “72 millete aynı gözle bakmayan halka müderris olsa hakikatte asidir “ düsturundan hareketle, hiç kimsenin dini ve mezhebi inancından, etnik kökeninden, siyasi düşüncesinden, cinsiyetinden dolayı ayrımcılığa tabii tutulmadığı ve ötekileştirilmediği bir Türkiye hayal ediyorum.
Sayın genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi diyor ki;

Milletimiz Ak Parti ye güvendi yetkiyi verdi. Ama onlar öyle bir makam hırsına düştüler ki, öyle bir koltuk sevdasına kapıldılar ki, saraylara kapanıp paranın ve gücün öyle esiri oldular ki, NE MANEVİYAT KALDI NE TAKVA KALDI NE AHLAK KALDI.
BİZİM SİYASETİMİZ; ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET diyenlerin siyasetidir.

Bizim iktidarımızda; beş maaşlı danışmanlar, rant çetesi müteahhitler, tuhaf gelirli genel müdürler asla olmayacak.

MİLLETİN GELİRİ MİLLETİMİZE HARCANACAK.

Sadece istismarcılarla değil istismara uğramış, evladına kadınına sahip çıkmayan adalet anlayışıyla da mücadele edeceğiz. İktidarın ülkemizin gerçekleri ile bir an önce yüzleşmesi gerekiyor. Kira, vergi, kredi ve sigorta borcuyla boğulan işletmelerimizi görmesi gerekiyor.
Devletin dini Adalettir. Adalet olmayan yerde yatırım olmaz. Yatırım olmayan yerde refah olmaz.
Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikayeleri ile doludur.

İyi parti de; Umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen CESURLARIN öyküsüdür.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN ÖYKÜSÜDÜR…..

25 Ekim 2017 de tek yürek olup, hep beraber güçlü Türkiye hayalimizi haykırdığımız o tarihi günde,

ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK;

ÇÜNKÜ ARTIK İYİ PARTİ VAR demiştik. Öyle de oldu.

Unutmayın ki iyi partinin önceliğinde adalet var, eşitlik var, güven var. İyi partinin hedefinde; istikrar var, bereket var, huzur var. İyi partinin vizyonunda; güçlü, zengin ve mutlu bir TÜRKİYE var.
Hep söylediğimiz gibi; milletimizden aldığımız güç, Atatürk’ümüzden aldığımız ilhamla milletimizin ve memleketimizin en iyiyi hak ettiğine duyduğumuz inançla; vizyonumuzla, projelerimizle, enerjimizle ve kadrolarımızla biz hazırız. Hiç merak etmeyin.
BİZ HAZIRIZ, BİZ ÇÖZERİZ.    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER