İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanlığından MGC'ye ziyaret

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini (MGC) ziyaret etti.

İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanlığından MGC'ye ziyaret

2 ay önce İYİ Parti Malatya ilçe başkanlığı görevine atanan A. Erhan Yağlıcı, beraberinde Battalgazi ilçe yönetim kurulu üyeleri Göhçehan Avcı, Çağrı Dağdeviren, Nagihan Karademir, Merve Leblebici, Eren Yalçınoğlu, Serap Taşçı ile birlikte MGC’ne ziyaret gerçekleştirildi. 
İYİ Partilileri MGC Başkanı Vahap Güner ile Yönetim Kurulu üyesi Remzi Hayta karşıladı. MGC başkanı Vahap Güner ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade ederek siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez kurumları olduğunu beliryerek Başkan Yaplıcı ve arkadaşlarına başarılar diledi. 
 
Kendilerini konuk eden MGC üyelerine teşekkür eden İYİ Parti Battalgazi ilçe Başkanı Erhan Yağlıcı ise; “Daha önce partimizde görev yapan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2 ay önce görev bana tevdi edildi. Bu 2 ay zarfında arkadaşlarımızı topladık. Yönetim kurulu üyelerimizi oluşturduk. Yönetim kurulu üyelerimiz 55 kişiden oluştu. Yönetimi sıfırdan oluşturduk. Yani 21 tane asil, 21 tane de yedek üyemiz var. Saha çalışmalarımızda mahalle temsilcilerimizi oluşturmaya başladık. Şuana kadar Yamaç ve Battalgazi mahallesinde mahalle temsilcilerimizi oluşturduk. Malatya’da görevi devraldığımız zaman zarfında 300’e yakın bir üye kaydı yaptık. Dışardan gözlemlediğimiz kadarıyla partimize olan ilgi ve alaka yüksek oranda. Çünkü artık herkes ekonomik sıkıntıyla boğuşuyor. Bu sıkıntıların üstesinden gelecek olan partiyi İYİ Parti olarak görüyorlar. Genel Başkanımız Meral Akşener’in söylemleri vatandaşı Partimize daha çok yaklaştırıyor. Ülkenin dümenine İYİ’ler geçecek ve İYİ Parti iktidarlarında ülke refaha erecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Halkın korku duvarlarını yıkmaya başladığını belirterek kadınların ve bençlerin İYİ Partiye olan ilgilerinin her geçen gün arttığını kaydeden Yağlıcı, tüm vatandaşları İYİ Parti çatısı altında toplanmaya davet etti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER