Gelecek Partisi İl Başkanı Uçkan, 'Halkın gündemi ekonomi’

 Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı’nca organize edilen  ve bir süredir devam etmekte olan “Gönül Buluşmaları” , sorunların dile getirildiği  istişare toplantılarına dönüştü. Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan,” Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz” dedi. 

Gelecek Partisi İl Başkanı Uçkan, 'Halkın gündemi ekonomi’

 Dr. Ahmet Ercan Uçkan’ın il başkanlığı görevine geldiği günden itibaren başlatılan ve hemen hemen her hafta düzenlenen “Gönül Buluşmaları”nda, Malatya’nın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri  ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşlar ile  biraya geliniyor. Özellikle ekonomik krizin büyüdüğü dönemde gerçekleşen toplantılarda sıkıntıların kendileri ile paylaşıldığına dikkat çeken  Dr. Uçkan,” Toplantıları bir araya gelmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Ancak,  ekonomik sıkıntıların insanların fazlasıyla gündemini oluşturduğunu 
görüyoruz. 

 Herkes ekonomik açıdan yaşananları anlamaya çalışırken, gelecekleri ile ilgili yaşadıkları endişeleri bizlerle paylaşıyor. İnsanlarımız arasında karamsar bir hava etkili. Kime dokunsak binlerce ‘ah’ işitiyoruz. Halkımızın durumu sıkıntılı bunu çok net sahada görüyoruz.  Görünen o ki,  iktidarın ekonomi ile ilgili aldığı kararlar ve uygulamalar vatandaşı rahatlatmamış durumda. Endişe büyüyor. İnsanlar faturalarını ödeyemiyor, gelen zamlar altında eziliyor. İşsizlik dayanılmaz boyutlarda..” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER