Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 863 Bin Tl’lik Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ),Yeşilyurt’ta Dilek mahallesi için planladığı 1 milyon 863 binTL tutarındakiyatırımıtamamladı.

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 863 Bin Tl’lik Yatırım

Hizmet bölgesi içerisinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, kesintisiz enerji için Malatya’nın birçok noktasında yatırımlarına devam ediyor.

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji hizmeti sunmak için Malatya’da çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat EDAŞ, 2020 yatırım programı kapsamında Yeşilyurt’ta Dilek mahallesi için planladığı yatırımlarını gerçekleştirdi.

Yatırım faaliyeti kapsamında 12,3 kilometrelik havai hat ile 1 milyon 863 bin TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat EDAŞ; bölgeye alternatif besleme hattı sağlanmasının yanı sıra elektrik dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarını da gerçekleştirerek, abonelerine sunduğu enerji arzının kalitesini artırdı. 
Covid-19 salgınına rağmen müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla çalışmalarını artırarak devam ettiren Fırat EDAŞ, 7/24 kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunma hedefiyle sorumluluk bölgesinde çalışmaların hız kesmeyeceğini belirtti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER