Fırat Edaş'tan Pütürge'ye Büyük Yatırım

Yatırım planları kapsamında Malatya’da çalışmalarını aralıksız sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Pütürge’ye 3.5 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 

Fırat Edaş'tan Pütürge'ye Büyük Yatırım


Sürdürülebilir ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ,il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.  Fırat EDAŞ,kış şartlarından yoğun etkilenen Pütürge İlçesi’ne bağlı Ormaniçi, Sorguçlu, Korucak, Tepehan, Taşmış, Gündüz, Kozluk, Pazarcık mahalleleri için planladığı3.5 milyon TL’lik yatırımı tamamladı. Bölgede çalışma kapsamında özelleşme öncesi tesis edilmiş ekonomik ömrünü yitirmiş elektrik hatlarını yenileyen Fırat EDAŞ Malatya İl Müdürlüğü ekipleri;kış şartlarında yoğun etkilenen ve zorlu arazi koşulu nedeniyle ulaşımın olmadığı enerji nakil hatlarındagüzergâh değişikliği de yaparak kırsal bölgelerde enerji arzını sağladı. 

7/24 çalışan ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermek hedefiyle Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmalarını artırarak devam ettireceğinin altını çizdi. 

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER