DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel Atlı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, GençlikKolları  ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

BaşkanAv. Göksel Atlı basının son yıllarda hiç olmadığı kadar baskı ve kontrol altında.. Maalesef geldiğimiz noktada medya çalışanları görevlerini özgürce icra edememektedir. Özellikle iktidar  Ülkede benim gazetecim ve karşı tarafın gazetecisi diye ötekileştirme zihniyeti gütmüştür. Bugün Türkiye ve Malatya’mızda medya mensupları ağır baskı altındadır. İktidar her türlü elinde bulundurduğu güçleri medyanın üzerinde bir kılıç gibi sallamaktadır. 

Özgür  tarafsız basın ve medya  demokrasilerin sigortasıdır. Maalesef artık bu sigorta bu ülkede atmıştır. Ama inanıyorum ki  iktidar bu baskıcı anlayışın bedelini sandıkta ağır ödeyecektir. İktidar her anlamda ülkeyi kutuplaştırmış ötekileştirmiştir.  Cumhur  İttifakının  paydaşları  o kadar şirazesinden çıkmışlar ki kendinden olanları  milli , dindar ve vatansever kendinden olmayanlar ise  vatan haini bölücü veya birlerinin ajanı..  Artık bunlar o kadar  güç sarhoşluğu içerisine girmişlerdir.

Maalesef  sizler özellikle Anadolu Basın Birliği Üyeleri  ve Malatya’da bir elin parmağını geçmeyecek sayıda tarafsız ve ayırt etmeden tüm siyasi partilere  ve görüşlere yer veriyorsunuz. Bu anlamda burada sizlerin nezdinde tüm tarafsız ve düşüncelerini özgürce paylaşan başta siz ve tüm arkadaşların  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün kutluyorum dedi.

Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel  Atlı ayrıca DEVA Partisi ‘nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.  ‘’ Partimiz Türk siyasal yapısı içindeki herhangi bir parti değildir. Bizler partimizin çalışmalarımızı zaman zaman vatandaşlarımızla istişare etmekteyiz dedi. Allah nasip ederse en kısa zaman içinde sahaya ineceğiz ve partimizin çalışmalarıyla ilgili vatandaşlarımıza anlatacağız.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel Atlı, Gençlik Kolları , Kadın kolları Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım ve meslektaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

Ziyaret sonunda, 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel Atlı tarafından Başkan Zeki Dağ’a plaket takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER