Çocuklarımızın Dini ve Kültürel Yönden Gelişimlerine Büyük Önem Veriyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Gençlik Merkezi Kuran Kursu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Çocuklarımızın Dini ve Kültürel Yönden Gelişimlerine Büyük Önem Veriyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Gençlik Merkezinde ki Kuran Kursuna katılan öğrenciler tarafından sahnelenen yılsonu etkinliği büyük ilgi gördü. Hazırladıkları özel gösterileri sahneleyen miniklerin başarılı performansı davetliler tarafından takdirle karşılandı.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen etkinlikleri; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mükremin Yağbasan, Gedik Gençlik Merkezi İdarecileri, çocuklar ve aileleri takip etti.
Yoğun ilgi gören yılsonu etkinliğinde sahne alan Kuran Kursu öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro gösterileri, okunan ilahiler ve şiir dinletileri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.Etkinlikte çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunduklarını söyledi.

Yılsonu etkinliklerini başarıyla yerine getiren Gedik Gençlik Merkezinde ki Kuran Kursu öğrencilerini tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların dini ve kültürel değerleri öğrenerek geleceğe hazırlanmalarının önemli olduğunu ifade ederken şunları söyledi, “ İlçemizin 15 farklı noktasında hizmet veren Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezlerimizde geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak faaliyetlerde bulunuyoruz. Gedik Gençlik Merkezimizde ki Kuran Kursuna katılıp dini ve kültürel yönden çok güzel eğitimler alan miniklerimizin yılsonu etkinliklerini başarıyla yerine getirmeleri hepimizin göğsünü kabartmıştır. Bugünün ve yarınlarımızın kahramanları çocuklarımızın erken yaşlarda dini ve kültürel değerlerimizi bu şekilde öğrenmeleri hepimizi mutlu etmiştir. Ülkemizi ve geleceğimizi emanet edeceğimizin çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, dini ve kültürel zenginliklerini özümsemiş bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına çok büyük önem veriyoruz. Kuran Kurslarımızdan Erdem Okullarımıza, Robotik Kodlamadan sanatsal kurslara kadar her alanda çok aktif bir hizmet dönemi yaşarken, kurslarımıza gösterilen ilgi ise doğru ve yerinde hizmetler yaptığımızın açık bir göstergesidir.Kuran- Kerim tilavetlerinden tiyatro gösterilerine, şiir dinletilerinden orta oyunlara kadar çok güzel yılsonu kapanış programı hazırlayan Gedik Gençlik Merkezimizin usta öğreticilerine ve çocuklarımıza teşekkür ederken, çocuklarının erken yaşlarda faydalı ve güzel eğitimler alması için kurslarımıza gönderen tüm ailelerimize canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. 

“Çocuklarımızın heyecanı, ailelerimizin mutluluğunu gördükçe bizler daha fazla mutlu oluyoruz.” sözleriyle konuşmasına devam eden Başkan Çınar, “ Çocuklarımızın başarılarından bizler her zaman gurur duyuyoruz ve bugün de bu gururu bir kez daha yaşadık. Kültürel, sanatsal, eğitim ve sportif yatırımlarımızın temel amacı; çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Yaptığımızın yatırımların karşılığını bu şekilde ki başarılı ve güzel etkinliklerle taçlandırılmış olmasından ayrıca onur duymaktayız. Kültür, sanat ve eğitim merkezlerimizin doluluk oranının yüksek olmasından ise ayrıca memnuniyet duymaktayız. Yeter ki çocuklarımız sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yatırımlara katılmak istesin bizler yatırım alanlarımıza yenilerini ekleriz, çocuklarımıza ve gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılmış en kıymetli yatırımdır.Açtığımız kurslardan faydalanan çocuklarımızın gelecekte başarılı ve güzel hayat yaşayacaklarına, ülkemize ve şehrimize en güzel şekilde hizmet edeceklerine bizler inanıyoruz. Çocuklarımız erken yaşlarda aldıkları bu eğitimlerin meyvesini gelecek hayatlarında mutlaka toplayacaklardır. Bizler tüm çocuklarımıza ve gençlerimize inanıyoruz ve onlara güveniyoruz.Bu güzel etkinliğin hayata geçmesinde emek sarf eden herkesi canı gönülden tebrik ediyorum, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Rabbim hepsine sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin.” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER