Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında18 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, meclis üyelerinin geçmiş Kurban Bayramını kutlayarak, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 
Gürkan ayrıca 21-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin de Malatya’ya hayırlı olmasını dile getirerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde 21 Temmuz günü güçlü bir şekilde, güçlü bir kortejle festivalimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Akabinde konserler, kültürel etkinlikler, sanat etkinlikleri, sosyal etkinlikler, sempozyumlar, paneller, sergiler, müzikaller, sergiler, çeşitli yarışmalar gibi daha birçok etkinliklerle dolu dolu bir festival yaşayacağız. 21 Temmuz’da bütün arkadaşlarımızı saat 18.30’da gerçekleştireceğimiz korteje güçlü bir şekilde beklediğimi ifade etmek istiyorum. Festivalimizin de Malatya’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 
Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında ek gündem maddelerinin gündeme alınmasının ardından bazı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Bazı gündem maddeleri bir sonraki toplantıya ertelenirken bazı gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edildi.  
Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı II. birleşiminin ise 20 Temmuz 2022 Çarşambagünü saat 16.00’da yapılmasına karar verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER