Bulut:'4 Transfer Şart'

Süper Lig’de sezonun ilk devresinin tamamlanmasının ardından sarı kırmızılı takımın teknik patronu Erol Bulut, transfere dair açıklamalarda bulundu.

Bulut:'4 Transfer Şart'

Süper Lig’de sezonun ilk devresinin tamamlanmasının ardından sarı kırmızılı takımın teknik patronu Erol Bulut, transfere dair açıklamalarda bulundu.​

En az 4 transferin devre arasında yapılması gerektiğini yönetime ilettiğini ifade eden Erol Bulut,”Ligi en güzel şekilde bitirdik ve tatile girdik. En iyi şekilde hazırlanarak ikinci devreye gireceğiz. İlk yarıya nasıl iyi bir giriş yaptıysak, ikinci yarıya da öyle giriş yapacağız” dedi.

Süper Lig’in ilk yarısını 29 puanla üçüncü sırada tamamladıklarını ifade eden Bulut,”İlk yarı bizim adımıza çok iyi geçti. İkinci yarı daha zor geçecek. Takıma katılacak yeni oyuncularla, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Takıma devre arasında katkı sağlayacak ve alınmasını istediği futbolculara yönetime ilettiğini kaydeden Bulut,” Hem geçen hafta hemde bu hafta başkanımıza söyledim. Ben 4 transfer demiştim ancak bu rakam 5 olabilir. 4-5 transfer yapmayı hedefliyoruz. Bu transferlerle birlikte hem yerimizi koruyalım hemde ilk 6’nın içerisinde yerimizi alalım. Onun için 4 transfer şart. Yönetimin en kısa süre içerisinde bu transferleri gerçekleştireceğini ümit ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 05:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER