Bölgenin En İyi Sosyal Yaşam Merkezi Battalgazi'de Açılacak

Bölgenin en iyi Sosyal Yaşam Merkezi Battalgazi'de hizmete sunulacak. 5 yıldızlı otellerde, modern spor tesislerinde görülemeyecek kalitede olan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapımında sona gelinen Sosyal Yaşam Merkezi kısa bir süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bölgenin En İyi Sosyal Yaşam Merkezi Battalgazi'de Açılacak

Bölgenin en iyi Sosyal Yaşam Merkezi Battalgazi'de hizmete sunulacak. 5 yıldızlı otellerde, modern spor tesislerinde görülemeyecek kalitede olan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapımında sona gelinen Sosyal Yaşam Merkezi kısa bir süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.​

Malatya, Battalgazi Belediyesi tarafından hizmete sunulacak olan Sosyal Yaşam Merkezi’ne kavuşuyor.Yapımında sona gelinen bu Merkezin hizmete sunulmasının ardından Battalgazili ve Malatyalı vatandaşlar, çok amaçlı Sosyal Yaşam Merkezi’ne kavuşacak. Yeşil Kuşak projesi kapsamında bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan  bir çok illerde bulunan eski stadyumların yıkılarak Millet Bahçesi yapılacak açıklamalarının ardından, bu alan içerisinde bulunan Atatürk Spor Salonu ve yüzme havuzunun yıkılmasının ardından bölgedeki en iyi Spor Salonları ve kapalı yüzme havuzuda Battalgazi'de olmuş olacak. 

Battalgazi Belediyesi'ndeki Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler vermiş ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin Malatya için önemli bir merkez olduğunu belirterek,Sosyal Yaşam ve Spor Merkezi'nde  çalışmaların son hızda devam ettiğini, çalışmaların bitmesinin ardından kısa bir süre içerisinde açmayı düşündüklerini ifade etmişti.

Sosyal Yaşam Merkezi içinde

-Kapalı iki yüzme havuzu
-İki tane küçükler için toplam dört tane yüzme havuzu
-26 dalda spor eğitiminin yapılacağı kapalı spor salonları 
-Kafeteryası
-Yaşam merkezleri
-Nikah salonu 
-Fitness salonları
-Hamam ve sauna bulunmakta

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Berat Sarıkaya
Berat Sarıkaya - 5 yıl Önce

Bu sosyal yaşam merkezi Battalgazi nereden lütfen adres

SIRADAKİ HABER