Bizim hedefimiz, hayallerimiz, hesaplarımız büyük

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Bizim hedefimiz, hayallerimiz, hesaplarımız büyüktü. Hiçbir zaman küçük işlerle uğraşmadık. Bizleri büyütecek ve geliştirecek olan çalışmaları her daim ön plana çıkarttık" dedi.

Bizim hedefimiz, hayallerimiz, hesaplarımız büyük

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "Bizim hedefimiz, hayallerimiz, hesaplarımız büyüktü. Hiçbir zaman küçük işlerle uğraşmadık. Bizleri büyütecek ve geliştirecek olan çalışmaları her daim ön plana çıkarttık" dedi.

Çınar, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt İlçesi'ne bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Yeşilyurt İlçesi'nde Kendirli, Tepeköy, Topraktepe, Sukuköy Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'nın da katıldığı ziyaretlerde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, "2014 yılında tevazuuyla, samimiyetle, gayretle, teknik ve teknolojiyle bölge geliştirme adına yapmış olduğumuz çalışmalarla Yeşilyurt'un kurucularıyız. O zaman belediye başkan yardımcısı olarak görev alıyordum. Her alanda gelişme, büyüme gerçekleştirildi. Her alanda daha iyiye varma adı altında birçok çalışma yaptık. Hedefimiz; öncelikle yeni Yeşilyurt'u kurup, geliştirmek ve marka şehirler arasına koymaktı. Hamdolsun beş yıllık süreçte birçok alanda gelişme kat ettik" ifadelerini kullandı.

Çınar, 2014 yılında Yeşilyurt Belediyesi'nin hitap ettiği alanın nüfusunun 267 bin iken bugün nüfusun 320 bin olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeşilyurt, Malatya'nın en büyük ilçesi konumuna geldi. Malatya'nın yarısını kapsıyor. Yine o gün belediyeler kurulduğu zaman bizim belediyemizin toplam çalıştırdığı personel sayısı 249 idi, bugün İş-Kur dahil yaklaşık bin 500 kişiyle belediyemiz bölgemize hizmet ediyor. Yine bütçemiz 40 milyon iken bugün 200 milyona çıkarttık. Bütçemizi beş katına çıkartmış olduk."

Büyük hedeflerinin olduğunu dile getiren Çınar, "Bizim hedefimiz, hayallerimiz, hesaplarımız büyüktü. Hiçbir zaman küçük işlerle uğraşmadık. Bizleri büyütecek ve geliştirecek olan çalışmaları her daim ön plana çıkarttık. Öncelikle bölgemizde daha sağlıklı, randımanlı ve iyi bir yol ağının olması için kendi asfalt plentimizi kurarak, Malatya'da ilkleri gerçekleştirdik. Köyden mahalleye dönüşen yerlerimizle ilgili statik kaplama, emisyon merkezleri dediğimiz soğuk asfalt tesislerimizi kurduk. Büyük projeler hazırladık. 'Şehir Parkı' projemiz şuanda Doğu Anadolu'nun en büyük projesi kapsamında bir milyon 350 bin metrekarelik devasa bir proje ve o projenin içerisinde açık hava savaş aletleri ve makineleri müzesini de yerleştiriyoruz. Bunun yanında sosyal tesislerimiz ve seyir teraslarımız olacak" diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, daha sonra AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile birlikte Koyunoğlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, "Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'yla başlatmış olduğu süreç devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti Malatya'da ve 30 büyükşehirde ittifaka gitti. Biz bu ittifaka ve her iki partinin de genel başkanlarına uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak genel başkanımızın talimatları doğrultusunda Malatya büyükşehirde AK Parti belediye başkan adayımızı, Malatya Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar belediye başkanımız ve belediye başkan adayımızı, aynı zamanda Battalgazi ve 11 ilçede de AK Parti belediye başkan adaylarımızı destekliyoruz" dedi.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise şunları söyledi: "Cumhur İttifakı ile birlikte seçimlere hazırlanıyoruz. 25 yıl önce cumhurbaşkanımızın hizmet belediyeciliği olarak başlatmış olduğu o hizmet hareketi, bugün bir dava hareketine dönüşmüş durumda. Sadece ülkemiz açısından değil, dünya mazlumlarının umudu haline gelmiş bir dava hareketidir. Bu hareketin bugüne kadar elde ettiği kazanımları muhafaza edebilmemiz için 31 Mart'ta sandıkta en iyi sonucu almamız gerekiyor."

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, 2014 yılında gayretle, samimiyetle tevazuuyla başladıkları Yeşilyurt serüvenlerinin beş yılda çok fazla mesafe kat ettiklerini; Yeşilyurt'un çok geliştiğini, ilerlediğini ve büyüdüğünü kaydetti.

Çınar, Yeşilyurt'un her alanda büyütüp, geliştiğini ifade ederek, Yeşilyurt'u yeni dönemde daha büyük projelerle daha iyi noktalara taşıyacaklarını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise "31 Mart'ta Yeşilyurt'ta Mehmet Çınar, büyükşehirde de Selahattin Gürkan başkanımıza en büyük desteği vereceğiz. Malatya'nın oy oranı açısından sayılı illerden birisi olması lazım. Biz, bir yandan belediye başkanı seçiyoruz ama bir yandan da ülkemiz için büyük önem taşıyor. Tabi bir Cumhur İttifakı doğdu, bölgemizde çok ciddi manada bir kaos var. Ülkelerin ekonomilerine, petrollerine, enerji kaynaklarına çöreklenen emperyalist bir yapı var. Bunlar terör örgütlerini kullanıyorlar birde ülkelerin içerisindeki hain yapıları farklı şekilde örgütlüyorlar. Burada Türkiye'nin zayıf düşmemesi adına, güçlü bir Türkiye olması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ortaya koymuş olduğu bir irade var, buda Cumhur İttifakı" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 05:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER