Birdamla Gıda, Türk Şeker Tarım Aş. bayiliğini bıraktı

Malatya'daki Marker ve bakkallara şeker satışı gerçekleştiren Birdamla Gıda. Paz. A.Ş. Türk Şeker Tarım Aş. bayiliğini bırakma kararı aldı.

Birdamla Gıda, Türk Şeker Tarım Aş. bayiliğini bıraktı

Malatya'daki Marker ve bakkallara şeker satışı gerçekleştiren Birdamla Gıda. Paz. A.Ş. Türk Şeker Tarım Aş. bayiliğini bırakma kararı aldı.

SAYGIDEĞER KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Ülkemizde üretilen şekerin @'in üreten Devlet Şeker Fabrikaları, 50lik torbalarla yapılan stokçuluğun önüne geçmek, özel şeker fabrikalarının yüksek fiyatlarla vatandaşlarımızı mağdur etmemesini sağlamak ve halkımıza şekeri daha ucuz bir maliyetle ulaştırmak amacıyla: 81 ilimizde şekeri, toptancı, imalatçı gibi işletmelere vermeyip market ve bakkallar eliyle tüketiciye ulaştırmak istemiştir.

Bu kapsamda: torba şeker satışını kaldırıp, 5 kg'lik paketler halinde ambalajlanan şekerlerin. Türkiye genelinde, 81 ilimizde bulunan bayiiler kanalıyla tüketicilerimize ulaştırılması yoluna gitmiştir.

Malatya bayisi olan firmamız BIRDAMLA Gida Paz. A.Ş. olarak Fabrikadan alabildiğimiz

sadece 1 araç şekerin ilimiz genelinde, market ve bakkallarımıza dağıtımını yapmıştır.

Maalesef, Malatya Şeker Fabrikasınım bütün şekerini aldığımız ve bir torbasım 200 TL'ye alıp 400 TL'ye sattığımız gibi menfur bir iftiraya maruz kaldık.

Saygıdeğer kamuoyumuzun şu hususları özellikle bilmesini isteriz.

1) Seker Fabrikasının şeker dağıtımında izlemiş olduğu bu yol sadece Malatya'mızda değil 81

ilimizde uygulanmaktadır.

2) Şeker Fabrikalarının izlediği bu yöntemin temel amacı; yukarıda da belirttiğimiz gibi stokçuluğun ününe geçmek ve vatandaşımiza daha uygun fiyatla şekeri ulaştırmaktır.

3) Şeker Fabrikasında üretilen tüm şekerin değil, haftada ancak 1 araç sekerin dağıtımı firmamız tarafından yapılmıştır.

4) Firmamız 5 kg lık şekeri 38,78 TL ye alıp %5 kär ile 40,72 TL'ye marketlerimize ulaştırmıştır.

Bu iftiralar karşısında, hemşerilerimiz nezdinde bir yanlış anlaşılmaya mahal bırakmamak için firmamız Türk Şeker Tarım AŞ'nin bayiliğini bırakma kararı almıştır. Saygılarımızla

Birdamla Gida. Paz. A.S

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, 15:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı Hüseyin
Hacı Hüseyin - 2 yıl Önce

Şahsen ben ikna oldum. Geriye kaldi 808.691 kişi.

İsmail çavdar
İsmail çavdar - 2 yıl Önce

İmalathaneye vermemek nedir. Şekerciler lokumcular gofretçiler. Tatlicilar market market geziyor.bu yolu izleyen büyüklerimizde sanırım akıl fikir yoksunluğu var

Aligenc
Aligenc - 2 yıl Önce

yılbaşından buyana şekere ne oldu 265 den, 800 lere cıktı
birdamla sizler damlaya damlaya göl ettiniz
Allah havale ediyorum
gören duyan işiten Rabbım
kusurlu olanların elleri kurusun

SIRADAKİ HABER