BİMYAD’dan, MHP İl Başkanı Samanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı makamında ziyaret etti.

BİMYAD’dan, MHP İl Başkanı Samanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MHP İl Başkanlığını ziyaret eden BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan,’’ MHP bu Ülkenin ve Milletin sigortasıdır’’dedi.  Başkan Apohan ve MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, hem Ülke, hem şehrin sorunları için ortak akıl geliştirilmesi ve dayanışma içerisinde hareket edilmesi gerektiğine dikkat çektiler. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbetin ardından, Başkan Apohan Dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Son olarak Başkan Apohan  ’’aldığınız bu kutsal görev de başarılar diliyor,misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz ‘’dedi

MHP Malatya İl Başkanlığına Atanan Mesut Samanlı ise; Malatya’da devraldığımız bayrağın daha yukarılara çıkarılacağına yürekten inanıyorum. Ülkemizin ve Milletimizin geleceği ve Devletimizin bekası adına birlik ve beraberlik içerisinde, el ele vererek ve ortak adımlarla tüm sorunları aşacağız. Memleket söz konusuysa,hepimiz aynı gemideyiz’’ diye belirten Başkan Samanlı, ’nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanıma ve yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2020, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER