Battalgazi Belediyesi'nden Okul Öncesi Temizlik Çalışması

Battalgazi Belediyesi bünyesinde bulunan tüm müdürlükler bir çok alanda vatandaşa hizmet götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü olarak 4 bin 500 km’nin üzerinde asfalt dökümü yapılırken, yol anlamında asfaltsız bölge bırakmayan Battalgazi Belediyesi, temizlik anlamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle, Malatya ve Battalgazi'nin dört bir tarafında her gün genel temizlik yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yeni Eğitim Öğretim dönemi yaklaşmasıyla, Battalgazi Belediyesi temizlik ekibi, okul bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi'nden Okul Öncesi Temizlik Çalışması

Battalgazi Belediyesi bünyesinde bulunan tüm müdürlükler bir çok alanda vatandaşa hizmet götürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü olarak 4 bin 500 km’nin üzerinde asfalt dökümü yapılırken, yol anlamında asfaltsız bölge bırakmayan Battalgazi Belediyesi, temizlik anlamında ise Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle, Malatya ve Battalgazi'nin dört bir tarafında her gün genel temizlik yapmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yeni Eğitim Öğretim dönemi yaklaşmasıyla, Battalgazi Belediyesi temizlik ekibi, okul bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz ayları boyunca cadde ve sokaklarda yürüttükleri yıkama çalışmalarına okul bahçeleriyle devam ediyor. Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde bulunan okulların bahçeleri yıkanarak yeni öğretim yılına hazırlanırken, gerek görülen okulların bahçeleri okul sezonu açılana kadar temizlik ekiplerince yıkanarak hazır hala getirilecek.

BAHÇELER YIKANIYOR

Battalgazi Belediyesi 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi öncesi okul bahçelerinde temizlik çalışmaları yapıyor.Battalgazi Belediyesi 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi öncesi Çöşnük Mahallesi'nde bulunan Kazım Karabekir İlkokulu'nda bahçe temizliği yaptı. Okul bahçelerini öğrenciler için hazırlayan Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, okullar açılana kadar gerek görülen okulların bahçelerinde temizlik çalışmalarının dışında, bahçelerde biriken evsel atıklar, bahçe atıkları, alan temizliği, bulunan alanın basınçlı suyla yıkanması gibi çalışmalara belirli bir program çerçevesinde devam edecek.

Yeni Malatya Haber

 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER