Battalgazi Belediyesi Vatandaşlarla Dolup Taşıyor

Büyükşehir için gün sayan Başkan Gürkan'a yoğun ilgi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı alarak açıklanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Vatandaşlarla Dolup Taşıyor

Büyükşehir için gün sayan Başkan Gürkan'a yoğun ilgiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı alarak açıklanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı  olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan mevcut Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bir çok siyasi, Sivil Toplum Kuruluşları(STK) başta olmak üzere vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor. 

Tebrik ziyaretleri devam ediyor

Siyasiler, STK'lar ile Vatandaşların yanı sıra çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösteren bir grup esnafın hayırlı olsun tebriklerini kabul eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kendisine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden oldukça memnun olduğunu gözlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, kendisine teveccüh gösteren vatandaşlarla çay içerek sohbet ederken, vatandaşların bu ziyareti için Başkan Gürkan'ın Sosyal Medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda,"Bugün ziyaretimize gelen kıymetli hemşehrilerimle hasbihal ettik, hayır dualarını aldık. Her zaman dediğim gibi; milletimize hizmet etmeyi bizlere nasib eden Allah'a hamdolsun"dendi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER