Battalgazi Belediyesi Basın Müdürlüğünde Görev Değişimi

Battalgazi Belediyesi Basın Müdürü İsmail Demirci'nin yerine Murat Çolak getirildi. Basın camiasında sevilen bir kişiliğe sahip olan Murat Çolak, tecrübesi ile dikkat çekiyor.

Battalgazi Belediyesi Basın Müdürlüğünde Görev Değişimi

Battalgazi Belediyesi Basın  Müdürü İsmail Demirci'nin yerine Murat Çolak getirildi. Basın camiasında sevilen bir kişiliğe sahip olan Murat Çolak, tecrübesi ile dikkat çekiyor.

31 Mart Yerel Seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gösterilmesinin ardından AK Parti Battalgazi Belediye başkanı adayı olarak seçimlere giren ve Türkiye genelinde almış olduğu yüksek oy oranıyla Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Osman Güder, kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Bir çok birim amirlerinde değişiklik yapan Güder, son olarak Battalgazi Belediyesi Basın Müdürlüğü koltuğuna 5 yıldır Basın biriminde görevli olan Murat Çolak'ı getirdi.

Belediye içerisinde bir çok görev değişikliğine giden Güder’in en son değişikliği ise Basın Müdürü İsmail Demirci oldu. Selahattin Gürkan döneminde Battalgazi Belediyesi Basın Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten İsmail Demirci'nin 5 Eylül 2019 itibari ile görevini yürütmeyeceği öğrenildi.

MURAT ÇOLAK KİMDİR?

1973 yılında Elazığ'da doğan evli ve 2 çocuk babası olan Murat Çolak, 1996'da Selçuk Üniversitesi Muhasebe Ön Lisans programı bölümünden mezun oldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2019, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER