Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 7.birleşiminde bir araya gelerek, 2023 Mali Yılı Ücret Tarifelerini karara bağladı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısının 1.oturum 7.birleşimi, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda açılış ve yoklamanın ardından başlayan toplantıda ilk olarak 6.birleşimin karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Battalgazi Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Battalgazi Belediyesi 2023 Mali Yılı Ücret Tarifelerini görüşerek karara bağladı.

Başkan Vekili Kırçuval, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce 14 Ekim 2022 tarihinde Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamada hayatını kaybeden 41 madenci için başsağlığı dileklerini ileterek, “Malumunuz 14 Ekim Cuma günü Türkiye’ye yasa boğan ve 41 madencimizin hayatını kaybettiği bir olay yaşadık. O gün gerçekten yüreğimiz karardı. Bu faciada hayatını kaybeden 41 madencimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise başsağlığı dileklerini iletti. Tedavisi devam eden yaralılarımıza da şifa diliyorum” dedi.
Ekim Ayı toplantılarını tamamlayan Battalgazi Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısını 1 Kasım Salı günü saat: 15.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER