Başkan Kahveci, 'En Güzel Temizlik Kirletmemektir'

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve beraberindekiler “5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde” temiz bir çevreye dikkat çekmek amacıyla Sancaktar Mezarlığı’nda çöp topladılar.

Başkan Kahveci, 'En Güzel Temizlik Kirletmemektir'

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa çok sayıda genç katıldı. Battalgazi bölgesine bağlı Sancaktar Mezarlığı ve civarında yapılan çöp toplama etkinliğinde konuşan İlçe Başkanı Basri Kahveci, gelecek nesillere daha temiz bir Battalgazi bırakmak adına bu programı düzenlediklerini belirtti. Kahveci her bir vatandaşın çevresini temiz tutması gerektiğini ifade ederek, vatandaşların doğaya karşı olan sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı.

"Çevre duyarlılığı hepimizin görevi"

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, her bireyin çevre için duyarlı olması gerektiğini ifade ederek, "5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde gençlik teşkilatına mensup arkadaşlarımız ve başkanlarımızla beraber çevreye dikkat çekmek amaçlı böyle bir etkinlik düzenledik. Dünyayı yaşanabilir hale getirmek için herkes bilinçli ve duyarlı olmalı diye düşünüyorum. Çevre duyarlılığı hepimizin görevi" dedi.

Başkan Kahveci, "En Güzel Temizlik Kirletmemektir"

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Doğu Anadolu’nun en güzel ilçelerinden birinde yaşadıklarını belirterek, "Bugün genç arkadaşlarımız ile birlikte, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne dikkat çekmek amacıyla Sancaktar Mezarlığı’mızda buluştuk. Burada çevreyi kirleten atıkları toplayarak günün anlam ve önemine dikkat çektik. Lakin bu programımızı bununla sınırlandırmayacağız. Bizler her zaman, günün her saati çevremizi temiz tutmak adına elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz ve bu bilinci çocuklarımıza da aşılayacağız. En güzel temizlik kirletmemektir sözünü hayatımız boyunca kendimize düstur edinmeliyiz. İlçemiz konumu itibariyle bölgenin en güzel ilçelerinden bir tanesi durumunda. Bizlerde bu güzelliklere güzellik katmak ve daha iyi yaşanabilir bir alan oluşturmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Daha temiz bir Battalgazi için herkesin bu konularda duyarlı olmasını diliyorum. Vatandaşlar olarak doğaya karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Temiz bir çevrenin herkesin hakkı olduğu ifade ederek çevreyi kirletenleri uygun bir dille uyarmalıyız." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER