Başkan Gürkan'a Tebrik Mesajları Gelmeye Başladı

İstanbul’da düzenlenen programla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak açıklanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haci Uğur Polat, Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır,Hakan Kahtalı, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci ve Kuluncak Belediye Başkanı sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayınlayarak Başkan Gürkan'ı tebrik ettiler.

Başkan Gürkan'a Tebrik Mesajları Gelmeye Başladı

İstanbul’da düzenlenen programla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi adayı olarak açıklanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Haci Uğur Polat, Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır,Hakan Kahtalı, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci ve Kuluncak Belediye Başkanı sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayınlayarak Başkan Gürkan'ı tebrik ettiler.

İşte paylaşılan tebrik mesajları:

Ahmet Çakır:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan ’ı kutluyor, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Hakan Kahtalı:

31 Mart 2019 seçimlerinde #Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanan Selahattin Gürkan'ı tebrik ediyorum. 
Hayırlı olsun.

Bülent Tüfenkci:

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Battalgazi Belediye Başkanı olarak örnek bir belediyecilik anlayışı ile başarılı bir şekilde görev yapan Selahattin Gürkan Partimizin Malatya Büyükşehir Belediyesi adayı oldu. Kendisine ve tüm teşkilatımıza bu süreçte başarılar diliyorum.

Öznur Çalık:

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'mizin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Gürkan'ı tebrik ediyorum. İnşallah yerel seçimlerde Malatya'mız bir kez daha rekor oy ile destan yazacak.

Hacı Uğur Polat:

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selahattin Gürkan’ı tebrik ediyorum. Malatya'mız için hayırlı uğurlu olsun.
#ÖnceMilletÖnceMemleket

Mehmet Boyraz:

Cumhurbaşkanımız Sn. @Rt_Erdogan’ın takdirleriyle #AKParti #Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olan @SelahattinGrkn Başkanımıza hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum...

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER