Başkan Gürkan'ı Linç Etme Kampanyası Başlatıldı

10. Malatya Uluslararası Film Festivali ile başlayan karalama kampanyası Başkan Gürkan'ı linç etme kampanyasına dönüşmüş durumda.

Başkan Gürkan'ı Linç Etme Kampanyası Başlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı kimler, hangi guruplar pasifize etmeye çalışıyor. Ve bunlara destek veren siyasi ayaklar kimler? Gürkan’a kimler bileniyor?

KİRLİ ELLER DEVREYE GİRDİ

Göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaf yönetim şeklini hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı kesimler tarafından hedefe koyulmya devam ediliyor. Dedikodulara ve algı operasyonlarına sürekli maruz kalan Başkan Gürkan, itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

SENARYO BELLİ, YAZAN VE YÖNETENLER KİM?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’de Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesiyle birlikte her fırsatta bazı kesimler tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı son olarak 1-5 Aralık tarihleri arasında yapılması planlanan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali ile yıptarılmaya devam ediliyor. Ayrım yapmadan Malatya geneline hizmet anlayışını sürdüren Tarafsız ve şeffaf yönetim şekli ile de büyük takdir toplayan Başkan Gürkan, hangi cenahı rahatsız etti ise o kişiler tarafından yalan ve yıpratıcı dedikodulara sürekli maruz kalıyor. Başkan Gürkan’ın aldığı nefesi dahi hesap eden şer odakları, sehven yapılan hataları bile abartarak kamuoyunda Başkan Gürkan’ı kötülemeye devam ediyor. Son  olarak ise  Başkan Gürkan, Malatya’nın marka değerini yükseltecek Film Festivali üzerinden yıpratılmaya çalışılarak, kamuoyunda yine bir film senaryosu oynanıyor.

Malatya'da yaşamadıkları halde uzaktan ahkam kese kese birilerinin emriyle haber yazarak paylaşım yapan kalemşörler, yine kendilerini parçalamaya başladılar. Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu her karara tepki göstererek, kararların istikrarsız kararlar olduğunu ve Malatya'nın imajını zedelediğini söyleyen bu sözde klavya habercileri, kimlere tetikçilik yaptıklarını  bir düşünsünler.

Siz ve sizin gibiler oldukça, Malatya,yı boşverin Türkiye'nin düşmana ihtiyacı zaten yoktur. İçimizdeki sizler temizlendiği gün Türkiye temizlenecek...

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 23:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Battal kara
Battal kara - 3 yıl Önce

Meyve veren ağaç her zaman taşlanır
Sanırım birilerinin yapamadığını şeffaf bir şekilde yaptığı için olabilirmi
Vatana ve millete hizmet eden her kim olursa olsun baş tacıdır.

Sedat tan
Sedat tan - 3 yıl Önce

Yağcı kardeş hayırlı olsun iyi yağlaman lazım böyle habercilik olmaz

Mustafa Cengiz
Mustafa Cengiz - 3 yıl Önce

Sedat tan, haberde ne var? gerçekleri yazmışlar. Bak haberin içinde sen ve senin gibilerden de bagsetmiler (Siz ve sizin gibiler oldukça, Malatya,yı boşverin Türkiye'nin düşmana ihtiyacı zaten yoktur. İçimizdeki sizler temizlendiği gün Türkiye temizlenecek...)

SIRADAKİ HABER