Başkan Gürkan'dan Keskin'e Ziyaret

Şehrimizi Mazisine Layık İstikbale Hazırlama Noktasında Hep Birlikte El Ele Vereceğiz

Başkan Gürkan'dan Keskin'e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Şevket Keskin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Esnafın derdini bilen, esnafı çok iyi tanıyan sürekli esnafla bir arada olan Malatya’nın sorunlarını iyi bilen ve çok iyi takip eden yıllardır Malatya’ya hizmet eden Sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Malatya içmesuyu için yeni bir kaynak tespiti yapılmış bundan dolayı da odam adına kendilerini tebrik ediyorum. Bir İl sorulduğu zaman yoluyla, suyuyla ve yeşil alanıyla ifade ederler. Selahattin Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiği zaman Malatya merkezde ve ilçelere gittiğimiz zaman Selahattin Başkanımızın çok büyük çalışmalarının olduğunu, herkesin minnet duyduğunu, herkesin teşekkür ettiğini bunlara biz şahit oluyoruz ve büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımızın her zaman esnaf sanatkâr camiasına kapısı açıktır. Bugünde bu ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Sayın Başkanımıza bundan sonra yapacağı hizmetlerde başarılar diliyor ve her zaman yanında olacağız. Önemli olan Malatya’ya hizmet etmek, Malatya’yı şahlandırmak ve Malatya’yı güzelleştirmek” şeklinde konuştu. 
2020 ve 2021 yılının esnaflar için sıkıntılı bir süreç olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve ESOB Başkanımızla birlikte bu zor süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Malatya esnafının problemlerini sıkıntılarını çözme noktasında, bu süreçte kendilerine yardımcı olma noktasında hakikaten çok güzel ortak çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmaları bizlerle birlikte yürüten Oda başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya meselesi olduğu zaman gerisi teferruattır anlayışı içerisinde hareket eden ESOB Başkanımız Şevket Keskin gerek esnafın sorunlarının bizlere iletilmesi noktasında, gerekse esnafların sorunlarını çözme gayret ve çabasından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. 

Şehri şehir yapan o şehrin esnaflarıdır. O şehrin esnafının bilinci, kalitesi, değeri o şehrin değerini yansıtır. Bu anlamda şehri ve esnafı temsil noktasında Başkanımızı tebrik ediyorum. Zaman zaman yapmış olduğumuz toplantılarda yol çalışmaları, temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları, şehrin kültürel mirasının korunmasıyla alakalı konularda sürekli istişare halindeyiz. Malatya’da yeni yolların ve bulvarların açılması, yeni kavşakların düzenlemesi, yeni su kaynaklarının bulunması ve en önemlisi Malatya’yı yeşil Malatya yapma gayret ve çabası içerisinde çalışmalarımızda birlikte çalışmaktayız. Şehrimizin merkezine çok güzel bir park kazandırdık. İnderesi Tabiat Parkımızın içerisinde gençlik merkezi, hobi bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları, macera parkurları, piknik alanları ve sosyal tesislerin yer aldığı çok kapsamlı bir park kazandırdık. Ailelerin rahat ve güven içerisinde zaman geçirecekleri parklar ihdas ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde İnderesi Parkımızı tamamen hizmete açacağız. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. Yılında açılışını yapmayı planladığımız 300 dönümlük 100. Yıl parkımızı da Malatya’ya kazandıracağız. Ayrıca yeşil enerjinin Malatya’da kullanılması noktasında gayret göstermekteyiz. 

Büyükşehir Belediyesi olarak geçmiş iki yıllık süreçte esnafımızın sıkıntılarını Oda Başkanlarımız ile birlikte asgariye indirerek çözmeye gayret etmekteyiz. Tekrar ESOB Başkanımız Şevket Keskin’e Malatya esnafını temsil etme noktasındaki üstün gayretlerinden dolayı kutluyorum. Hep birlikte şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında el ele vereceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER