Başkan Çınar, Temizlik Çalışmaları İle Kurban Satış Ve Kesim Yerlerini İnceledi

Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerindeki temizlik çalışmalarının yanı sıra ÇırmıhtıMollakasım Mahallesinde kurulan kurban satış yerindeki son düzenlemeleri yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşehrilerimizin bayram ibadetlerini güzel ve huzurlu bir ortamda yapması için ekiplerimizi seferber ettik.” diye konuştu.

Başkan Çınar, Temizlik Çalışmaları İle Kurban Satış Ve Kesim Yerlerini İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte Bostanbaşı Mahallesinde gerçekleşen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. 

Yeşilyurt Belediyesinin bütün hizmetlerini beğendiklerini ifade eden Bostanbaşı Mahalle Muhtarı Faik Özbay, “ Yeşilyurt Belediyemizin ekipleri bayram öncesinde mahallemizde topyekün temizlik yapıyor. Caddelerimiz ve sokaklarımız pırıl pırıloluyor.Bu güzel hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kurban Bayramına az bir zaman kala ilçe genelinde temizlik ile park ve bahçelerin düzenlenmesine yönelik çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hemşehrilerimizin ve ziyaret amaçlı kentimize gelen misafirlerimizin ilçemizde huzurlu, sağlıklı ve güzel bir bayram yaşaması için temizlik hizmetlerine ağırlık veriyoruz. Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz bütün sokaklarımızı, kaldırımlarımızı ve yollarımızı tertemiz yaparak bayrama hazır hale getiriyorlar.Yıkama, çöp toplama ve süpürge araçlarımızla birlikte araç filomuzdaki bütün araçları seferber ederek temizlik çalışmalarını dört koldan sürdürmekteyiz. Bostanbaşı mahallemizde ki çalışmaları yerinde inceledik, ekiplerimize kolaylıklar diledik.Bostanbaşı’nın yanı sıra tüm bölgelerde büyük bir fedakarlıkla görevini başarıyla yerine getiren personellerimizi tebrik ediyorum.Bayram sırasında ve sonrasında da bu çalışmalar devam edecektir. Kurban kesimlerinin temiz ve hijyenik ortamlarda yapılması, çöplerin zamanında alınması gibi hizmetlerimizde aksama olmayacaktır, ekiplerimiz bayramın ilk gününden son güne kadar sahada olacaktır. Oluşabilecek bir çevre kirliliğine karşı tüm tedbirleri almış durumdayız. Bizim için sağlık ve temizlik çok önemlidir. İlçemizin temiz, düzenli ve sağlıklı imajını her türlü şart ve durumda korumak ve muhafaza etmek içinde elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile beraberindeki heyet daha sonra ÇırmıhtıMollakasım Mahallesinde kurulan kurban satış ve kesim yerindeki son düzenlemeleri yerinde incelediler. Kurbanlıkların yerleştirildiği bölümleri tek tek kontrol eden Başkan Çınar, üreticilerle sohbet edip taleplerini dinledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde kurulacak kurban satış ve kesim yerlerinde vatandaşlara kaliteli, temiz, sağlıklı ve güvenli ortamlarda hizmetler sunacaklarını ifade eden Başkan Çınar, “ İlçemizin 38 noktasında kurban satış ve kesim yeri belirledik.Hemşehrilerimizin kurban ibadetini temiz, sağlıklı ve güvenli alanlarda yapmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Kurban satış ve kesim yerlerimizin hijyenik ve temiz olması için ekiplerimiz gerekli hazırlıkları yaptılar, kurbanlıklarımız yerlerini aldılar, inşallah bereketli ve güzel bir bayram yaşarız. Üreticilerimizle bir araya geldik, onların taleplerini dinledik, iletilen sorunların çözüme kavuşması için gerekli talimatları verdik. Vatandaşlarımızdan ricamız, belirlenen yerlerde kurban satış ve kesim işlemlerini yaptırsınlar, belirlediğimiz bölgelerde yetkili isimler var onlara mutlaka danışsınlar, bilgi alsınlar, taleplerini ilgili arkadaşlara iletsinler. Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın ve üreticilerimizin yanındayız. Bayram boyunca da satış ve kesim yerlerinde mesai arkadaşlarımız hazır bekleyecekler. Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz kurban kesimlerinden sonra alanlarımızı hemen temizleyerek çöpleri alacaklar, bu konuda asla taviz vermeyiz. Çünkü sağlık ve temizlik bizim önceliğimizdir.Kurban ibadetimizi sağlık ve huzur içerisinde yapmayı Yüce Rabbim hepimize nasip eylesin, iyi bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER