Başkan Bay,'Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir'

AK Parti Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Bay,'Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir'

AK Parti Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Bay, tarihi sorumluklarının bilincinde olduklarını belirterek, her gün daha fazla çalıştıklarını ve her adımlarını Cumhuriyeti büyütmek için harcadıklarını ifade etti.

Başkan Bay mesajında;

Cumhuriyet demokrasi demektir. Cumhuriyet memleket demektir. Memleket sevgisini, yüreğinde taşıyan herkes demokrasiye sahip çıkmak zorundadır. Vatanımızın dört bir yanına, mazlum ulusların vatanlarına yayılan direniş sesi Cumhuriyetimizin sesidir. Bu ses yüzlerce yıllar öncesinden bugüne uzanan insanlığın mücadele sesidir. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutluyoruz.  Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek en büyük vazifemizdir. Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet koruyacak ve daima ileriye taşıyacağız. Ulu Önder Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği ve yüce Türk milletinin canı pahasına büyük fedakarlıkla kurduğu Cumhuriyet'i korumak bizlerin birinci görevidir.Cumhuriyet bizim geleceğimiz, umudumuzdur, sevdamızdır. Hiç vazgeçmeyeceğimiz, bir değerinden, bir hecesinden, bir kelimesinden asla ödün vermeyeceğimiz en önemli temelimiz olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum"açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2019, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER