Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’tan Malataya Ticaret Borsasına Ziyaret

Malatya’daki programı kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Malatya Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’tan Malataya Ticaret Borsasına Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, kayısının Malatya ekonomisinin can damarı olduğunu ifade etti. 
Özcan, kayısıda iyi bir noktaya gelindiğini kaydederek, “Kuru kayısıya son bir yılda çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğini bunun karşılığında ülke ve şehriekonomisine ciddi gelir sağlandı. Lisanslı depo ve TMO’nun ürüne müdahale alım kararları yerinde bir karardır. Kayısıda istikrarlı bir dönem başladı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Özcan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mehmet Hadi Tunç’a talep ve önerilerimizi içeren bir dosya sunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ise evsahiliğinden dolayı Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a teşekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER