Bakan Soylu ve Kurum Birkez Daha Malatya'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,bir kez daha Malatya'da.

Bakan Soylu ve Kurum Birkez Daha Malatya'da

Elazığ ve Malatya'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından deprem bölgesine sürekli gidip gelerek sorunları yakından takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,bir kez daha Malatya'ya gelerek Malatya Valiliği’nde Deprem Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Malatya Valiliği’nde basına kapalı olarak yapılan Deprem Değerlendirme Toplantısı’na Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ilgili kurum müdürleri katılım sağladı.

Yapılan toplantıda 24 Ocak gününde meydana gelen depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmaları, depremzedeler için getirilen konteyner evler ile yapılan ve yapılması planlanan yardımlar hakkında çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından bakanlar ve beraberindeki heyet karayolu ilePütürge İlçesine hareket ettiler. Bakan Soylu ve Bakan Kurum ilçedeki son durum hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra ilçe esnaflarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Depremde zarar gören ilçe belediyesini de ziyaret ettiler. Son olarak Pütürge ilçesinde Toki tarafından yapılması planlanan konut alanı incelendikten sonra
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ilimizden ayrıldılar.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER