banner53

Bakan Özhaseki Malatya'ya Geldi

Özhaseki, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”

Bakan Özhaseki Malatya'ya Geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarete Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Malatya Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ile parti yöneticileri katıldı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki , “Hiç kimsenin endişesi olmasın bu hasarların altından kalkacağız. Malatya’mızda özellikle kaç tane hak sahibi var, ne kadar konut yapmamız lazım, ne kadar işyeri yapmamız lazım inşaatlarımız ne durumda ayrıca merkez dışında 8 ilçemizde de inşaatlarımız devam ediyor. Yapılanları tek tek gözden geçireceğiz arkadaşlarımızla istişare edeceğiz. Yapmamız gerekenleri daha hızlı bir şekilde yapmanın gayretinde olacağız. İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız” ifadelerine yer verdi.      

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan canöz
İlhan canöz - 2 hafta Önce

Allah hepimizin yardımcısı olsun

SIRADAKİ HABER