'Baba benim kıymetimi hiç bilmedin' Mesajını Bırakan Genç Kızın Cesedi Baraj Gölünde Bulundu

Kayıp olan 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni Karakaya Baraj Gölü’nde ölü bulundu.

'Baba benim kıymetimi hiç bilmedin' Mesajını Bırakan Genç Kızın Cesedi Baraj Gölünde Bulundu

Yeşilyurt ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kendinden bir süredir haber alamadıkları  B.K için jandarmaya baş vuruldu. Genç kızı aramaya başlayan ekipleri, genç kıza ait olduğu değerlendirilen cep telefonu ile bir de mektubu Karakaya Baraj Gölü mevkiinde buldu.

16 yaşındaki genç kızın gölete girdiği değerlendirilerek durum Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekiplerine bildirildi.

Yaklaşık 1 saat suda arama yapan  Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, B.K.’nın cansız bedenine kıyıya 20 metre uzaklıkta ulaştı. Kıyıya çıkarılan B.K.’nın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre, intihar ettiği düşünülem genç kızın bıraktığı mektupta, "Eğer bu yazımı görürseniz ailemden tek dileğim kardeşlerime hayatı sevdirmeye çalışsınlar. Onlara çok iyi bakın. Azıcık hatırım varsa onları hiç üzmeyin, üzülmelerine izin vermeyin. Benim için de kimse üzülmesin… Baba benim kıymetimi hiç bilmedin. Diğer çocuklarının ve karının kıymetini bil, olur mu. Onları hiç üzme" ifadelerinin yazılı olduğu bildirildi.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER