Azerbaycan'dan Gelen 182 Kişi Malatya’da Karantinaya Alındı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Azerbaycan'da bulunan toplam 182 Türk vatandaşı, bugün uçakla Malatya getirilerek karantina altına alındı.

Azerbaycan'dan Gelen 182 Kişi Malatya’da Karantinaya Alındı

Azerbaycan'dan Malatya'ya getirilen toplam 182 kişi Malatya'da bulunan yurtlara yerleştirilerek 14 gün Karantina altına alındılar.

Azerbaycan'dan uçakla Malatya getirilen 182 vatandaş, havalimanında ilk önce daha önceden hazırlanan çadırları alınarak sağlık kontrolünden geçirildi. sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından havalimanına gelen otobüsler ile vatandaşlar Battalgazi Yurt Müdürlüğü'ne götürülerek burada ki yurtlarda karantinaya alındılar.

CEZAYİR'DEN GELENLERDE KARANTİNAYA ALINDI

Cezayir’den 9’u Cezayir, 109’u Türk vatandaşı olmak üzere 118 kişi uçakla Malatya’ya getirilerek karantina altına alındı.. Yurda getirilen vatandaşları, özel kıyafetli AFAD ekipleri ile Eşref Bitlis Yurt Müdürlüğü idareci ve personelleri karşıladı.
 
Bilindiği üzere daha önce de 14 Nisan tarihinde Suudi Arabistan'dan toplam 128 Türk vatandaşı Malatya'ya gelmiş, Battalgazi öğrenci yurdunda karantinaya almıştı.

Sosyal Medya üzerinden bizleri takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Hesabımızı  Buradan Takip Et

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2020, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER