Ak Parti'nin Adayı Selahattin Gürkan Olmalı!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak mı? Ak Parti’de Gürkan, aday gösterilecek mi?

Ak Parti'nin Adayı Selahattin Gürkan Olmalı!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan  2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak mı? Ak Parti’de Gürkan, aday gösterilecek mi?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, gündemin en çok konuşulan ismi Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan oldu. Battalgazi’de sayısız projelere imza atan ve Türkiye’ye rol model olacak hizmetler sunan Başkan Gürkan’ın yeniden  Battalgazi Belediyesi’ne mi yoksa Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne mi aday olup olmayacağı şehirde her kesim tarafından merak edilmeye başlandı.

2004 yılında Bağımsız olarak seçimlere girerek zafere ulaşan Selahattin Gürkan, bu tarihten itibaren Battalgazi’de 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir. Battalgazi ilçesinin çağdaş, modern ve yaşanabilir bir ilçe olması için söz verdiği çalışmaların 3 katını şehre kazandıran Başkan Gürkan için her yol Büyükşehir Başkanlığını gösteriyor. 2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti Genel Merkezi'nce seçim bölgelerinin kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında rakip olarak görünen isimlere açık ara fark atan, sosyal medya anketlerinde ilk sırada çıkan ve Malatyalıların desteğini arkasına alan Selahattin Gürkan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday olması beklenirken, AK Parti’nin de kamuoyu araştırmalarında ilk sırada bulunan ve yapmış olduğu hizmetlerle Vatandaşın Teveccühünü kazanan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı aday gösterip göstermeyeceğini bekleyip göreceğiz. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketler başta olmak üzere maddi sıkıntılar ile boğuşan bir belediyenin düzgün bir şekilde yönetilmesi adına AK Parti'nin de Selahattin Gürkan'ın yerel seçimlerde aday olması halinde bu makama tercih etmesi  Genel seçimlerde yaşadığı yüzde 15 oy kaybını unutturacak ve AK Parti'nin oylarını bir kez daha yükseltecektir. 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 19:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Yılmaz
Ahmet Yılmaz - 4 yıl Önce

Selahattin Bey büyükşehir belediye başkanı olsun da oğlunu belediyede müdür yapsın yine. Kendi mühendislerine hakaret edip, oğlunu müdür yapacak bir başkanı her zaman aramışızdır.

SIRADAKİ HABER