AK Parti İl Teşkilatı Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Milletvekillerinden Bülent Tüfenkci Darende’de, Öznur Çalık Akçadağ’da, Ahmet Çakır Kale’de, Hakan Kahtalı ise il merkezinde seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti İl Teşkilatı Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Milletvekillerinden Bülent Tüfenkci Darende’de, Öznur Çalık Akçadağ’da, Ahmet Çakır Kale’de, Hakan Kahtalı ise il merkezinde seçim çalışmalarına devam etti.

TÜFENKCİ DARENDE’DE..
AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Cumhur İttifakı kurulmadan önce Türkiye’yi çeşitli maceralara sürüklemek isteyenlerin hesapları da bitmedi. Ne Devlet Bahçeli ne de Recep Tayyip Erdoğan boşuna ‘Türkiye’de beka meselesi var’ demiyorlar. Eğer birilerinin Türkiye üzerinde hesabı varsa, birileri Türkiye’yi bölmek için silahı elden bırakmamışsa, yurt dışında ‘Türkiye zayıflasın; Suriye ve Irak’ta terör devletçikleri kuralım’ diye hesaplar yapıyorlarsa hiç kimse kusura bakmasın bu ülkede beka sorunu vardır” dedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Tüfenkci, Darende İlçesi’nde temaslarda bulundu.

Milletvekili Tüfenkci, Darende’deki seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve AKP Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan ile birlikte Ayvalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ayvalı Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, 31 Mart’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gideceğini ifade ederek, “Biz sadece hizmetinize talibiz. Biz, hizmet etmek için göreve talip olduk. Belediye başkanımız kimseye efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyor. Ayvalıları’n da hizmetinde olacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise “15 Temmuz kalkışmasıyla beraber meydanları dolduran yiğit, mert, bu ülke için canını feda edecek Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen tüm milliyetçiler sahadaydı. Hiçbir vatandaşımızı, dostumuzu, arkadaşımızı dini, dili, ırkı, kökeni ne olursa olsun ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Ayvalı’dan milliyetçi, bayrağını, ezanını seven çıkar, vatan haini çıkmaz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile birlikte Cumhur İttifakı’nı kurmuştur. Zannetmeyin ki Büyük Birlik Partisi dışarıdadır, Büyük Birlik Partisi de o ittifakın parçasıdır” diye konuştu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de ‘Mesele vatansa gerisi teferruattır’ diyerek bir yola çıktıklarını kaydederek, “Bu yolda, yol arkadaşlığı yol kadar çok önemli. Biz bu yola, Milliyetçi Hareket Partisi’yle, meydanlarda kurduğumuz Cumhur İttifakı’yla beraber çıktık. Kiminle yola çıktığımızı, ortağımızı saklayarak yola devam etmiyoruz. Bize sorduklarında bu seçimlerde ortağımız ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ diyoruz, onlarda ‘AK Parti’ diyorlar. Birileri de ittifaklar kuruyor. Gizli, kapaklı ittifaklar yapıyorlar. Bir yerde başka bir aday destekliyorlar, başka bir yerde de başkasını ama hepsinin ortak özelliği ‘Cumhur İttifakı kaybetsin’ hesabı içerisinde olmaları. 31 Mart’ta, dünyada Cumhur İttifakı’nın alacağı sonuca bakıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar destek veriliyor, ona bakıyor. Cumhur İttifakı kurulmadan önce Türkiye’yi çeşitli maceralara sürüklemek isteyenlerin hesapları da bitmedi. Ne Devlet Bahçeli ne de Recep Tayyip Erdoğan boşuna ‘Türkiye’de beka meselesi var’ demiyorlar. Eğer birilerinin Türkiye üzerinde hesabı varsa, birileri Türkiye’yi bölmek için silahı elden bırakmamışsa, yurt dışında ‘Türkiye zayıflasın; Suriye ve Irak’ta terör devletçikleri kuralım’ diye hesaplar yapıyorlarsa hiç kimse kusura bakmasın bu ülkede beka sorunu vardır” ifadelerini kullandı.

31 Mart’taki seçimlerde kenti ve ilçeleri yönetecek belediye başkanları seçilirken, aynı zamanda her bir oyun Türkiye’nin geleceğine de atılacağını belirten Tüfenkci, “Bu seçimde meseleyi sadece belediye başkanlığı seçimi olarak görmüyoruz. Bu mesele; Ahmet’in, Mehmet’in meselesi değil, Türkiye’nin meselesidir. Onun için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, 3-5 belediye ya da 5-10 belediye meclis üyesinin hesabını yapmadı” dedi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci daha sonra Darende İlçesi Aşağıulupınar Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı.

Burada konuşan Tüfenkci, “Bugüne kadar AK Parti hep eser, hizmet üretti; yol, hastane ve okul yaptı, sağlık hizmeti verdi, enerji üretti. AK Parti, Türkiye’yi 17 yılda en az 4 kat büyüttü. Malatya’da 2015’te sizlerin huzurunuza geldiğimizde verdiğimiz bütün sözleri Allah’a hamdolsun tuttuk. Bugün bakıyorum ki eser üretemeyenler, laf üretiyorlar. Hizmet üretemeyenler, icraat yapamayanlar, dedikodu üzerinden siyaset yapıyorlar. Tıpkı Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefet gibi” ifadelerini kullandı.

ÇALIK AKÇADAĞ’DA..
AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ İlçesi’nde sürdürdü. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ İlçesi’ne gitmeden önce Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akçadağ İlçesi’ndeki temasları kapsamında ilk olarak Aktepe’yi ziyaret etti. Burada konuşan Çalık, “Afet, don olurdu kayısının zararını hiçbir hükümet bugüne kadar karşılamamıştı. Biz ilk kez tam 92 trilyonu, Akçadağ’a da 25 trilyonu anında getirdik, nakit para olarak verdik. TARSİM’i getirdik. Sigorta kapsamına aldık ve primin üçte ikisini devletimiz, üçte birini de vatandaşımız ödüyor. Şuana kadar TARSİM’den yaklaşık 500 milyon parayı biz kayısı üreticisi çiftçilerimize ödedik. Coğrafi işaretlemeyi yaptık, tüm dünyada sadece coğrafi işaret bir tek kayısının memleketi Malatya’da olduğunu biliyor. Türk Hava Yolları’yla konuştuk ve uçaklarda kayısı ikram edildi. Geçmiş dönemde yüz yıllık Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerine bakın, bizim yaptıklarımızın binde birini yapmışlar mı? Kükürtle ilgili yaşanılan sorunların bertaraf edilmesi içinde Akçadağ’a bir müjdem var. Tarım ve Orman Bakanımız Malatya’ya geldiğinde kükürtle ilgili sorunu konuştuk. Meyvecilik Araştırma Enstitümüz yeni bir islim damı projesi gerçekleştirmiş. Tarım ve Orman Bakanımızdan bununla ilgili bir trilyon destek istedik. Bunu da Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ilçelerimizi pilot ilçe olarak belirledik” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çalık daha sonra Kültür Mahallesini ziyaret etti. Çalık, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Akçadağ’da ise Mustafa Kırteke ile ‘durmak yok yola devam’ diyeceklerini belirtti.

Çalık ardından Başpınar Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çalık, burada, “Akçadağ’ımıza çok büyük hizmetler yaptık. Akçadağ ilçemiz hizmetin, yatırımın en iyisini hak ediyor. Gönül belediyeciliği anlayışımız 31 Mart Cumhur İttifakı zaferinden sonra da güçlü bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

Akçadağ ilçesi ziyaretleri esnasında kendisini evlerine davet eden kadınlarla da sohbet eden Çalık, TOKİ’de kalan vatandaşlarla da bir araya geldi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke’nin seçim bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çalık, 31 Mart’taki seçimin önemine değinerek, “Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz, Cumhur İttifak’sız bir Türkiye tasavvur edenlere Akçadağ gereken cevabı verecek. AKP’nin Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Kırteke rekor kıracak. Akçadağ’da gösterilen teveccüh bunu çok net gösteriyor. Akçadağ’a çok önemli hizmetler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇAKIR KALE’DE..
AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 31 Mart’ta sadece kenti ve ilçeyi yönetecek belediye başkanlarının seçilmeyeceğini, vatandaşların verecekleri oylarla Türkiye’ni geleceğine de karar vereceğini söyledi.

Milletvekili Çakır, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Kale İlçesi’nde sürdürdü. Çakır, Kale İlçesi’ndeki ziyaretleri kapsamında ilk olarak muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Milletvekili Çakır, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin sadece Malatya değil, Türkiye içinde büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

İlçelerde seçilecek olan belediye başkanlarının Malatya Büyükşehir ile uyumlu bir şekilde çalışmasının önemli olduğuna vurgu yapan Çakır, “Bazı adaylar, ‘Biz seçildikten sonra AK Parti’ye geçeceğiz’ diye yaklaşıyorlar. Bunu cumhurbaşkanımız çok net bir şekilde dile getirdi. Bu trenden inen bir daha bu trene binemez. Menfaati bizi için terk edenler, asla bizimle olamayacaklar” dedi.

Milletvekili Çakır, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde meselenin memleket meselesi olduğunu kaydederek, “Evet, 31 Mart’ta yerel seçim yapacağız. Kentimizi ve ilçemizi yönetecek olan belediye başkanlarını seçeceğiz. Ama bir yandan da Türkiye’nin geleceğine dair bir karar vereceğiz” diye konuştu.

31 Mart’ta Türkiye’nin geleceği için Cumhur İttifakı’nın sandıktan güçlü çıkması gerektiğini dile getiren Çakır, “31 Mart’tan sonra inşallah Türkiye daha güçlenmiş olacak. Sandıklardan çıkacak oylarla daha dinamik, güçlü bir yapı olacak. Cumhur ittifakı daha güçlenecek. Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Çakır daha sonra Kale İlçesi’ne bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çakır, 31 Mart’taki seçimin hem hizmet hem de ülkenin beka sorunu açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Cumhur İttifakı, hizmet belediyeciliği ve Türkiye’nin beka sorunu için ortaya çıkmış bir birliktelik. Türkiye’nin hangi zorluklardan geçtiğini, saldırılara maruz kaldığını biliyoruz. Bizim tek bir gayemiz var; devletimize, milletimize sahip çıkmak, güçlü Türkiye’yi oluşturmaktır” diye konuştu.

KAHTALI MERKEZDE..
AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde de herkesin üzerine düşen görevi yapması lazım. Herkesin sandığa gidip, oyunu kullanması lazım” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise Türkiye’nin tarım ve hayvancılık noktasında önemli bir değere sahip olduğunu ifade etti. Milletvekili Kahtalı, Malatya’nın tarımın yanı sıra hayvancılıkta da önemli bir yere geldiğine dikkat çekerek, “Gerekli desteği cumhurbaşkanımızın talimatıyla Tarım ve Orman Bakanlığımız yapıyor. Başkanımızda bu noktada her yeri ziyaret ederek, bilgilendirmeleri yapıyor. Ortaya önemli icraatlar çıkıyor” diye konuştu.

Türkiye’nin 31 Mart’ta önemli bir seçime gideceğini kaydeden Kahtalı, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle beraber ilk yerel seçimi yapmış olacağız. Bu seçimde cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde çıkması gerekiyor” dedi.

Milletvekili Kahtalı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tüm dünyaya rol model bir sistem olduğunu ifade ederek, “Bu sistemle birlikte taraflar artık belirginleşmiş oldu. Birlik vatan, memleket, bayrak, ezanı için canını ortaya koyacak insanlarımız mevcut. Malatya, yerel anlamda büyük bir kalkınma hamlesi yaşayacak. 2014’te büyükşehir ile birlikte 13 ilçenin tamamında önemli hizmetler yaptık. 31 Mart’taki seçimin ardından gerek ilçe gerekse de büyükşehir belediye başkanımız Malatya için önemli bir kazanım olacak” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı daha sonra Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Bülten

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER