banner53

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay'dan Basın Mensuplarına Ziyaret

Okyay, Basın Konteyner Sitesini ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay'dan Basın Mensuplarına Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, Basın Konteyner Sitesini ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi. Burada basın kurumlarını tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulunan Okyay, göreve gelmeleri durumunda yapacakları hizmetler hakkında da bilgiler verdi.

Malatya’nın 6 Şubat günü büyük bir afete maruz kaldığını anımsatan Okyay, “Amacımız Malatya’yı 6 Şubat öncesine dönmesi ve şehrin kronikleşen sorunlarını çözmek. Şubat’ta büyük bir yıkım yaşadık, insanlarımızı kaybettik, evlerimizi kaybettik, iş yerlerimizi kaybettik. Bizim bu kentin ışıklarını, eski durumunu yeniden en hızlı şekilde, en modern şekilde diğer paydaşlarımızla birlikte yapacağız. Biz bu sürece bu niyetle başladık.” ifadelerine yer verdi.


Battalgazi ve Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma adına tecrübeleri ile ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Okyay, “Malatya'mızın modern bir şehir olması ve ulaşım, park, trafik problemleri çözülmüş şekilde geleceğe emin bakan bir şehir oluşturmak adına elimizden geleni yapacağız. Malatya eminim ki birçok şehirden öncelikli hale gelecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER