Yasak Elma Yayınlanmayacak mı? Yasak Elma Bu Hafta Yok mu? 6 Nisan

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi yasak elma b hafta yayınlanmayacak mı? Yasak Elma 75. bölüm yok mu? Yasak Elma son bölüm neden yok. 6 Nisan Yasak Elma yayınlanmayacak mı? İşte bu soruların cevapları...

Yasak Elma Yayınlanmayacak mı? Yasak Elma Bu Hafta Yok mu? 6 Nisan

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 6 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağı merek ediliyor. İzleyiciler yeni bölüm hakkında detay arıyor. Yasak Elma, geçtiğimiz haftalarda 74.bölümüyle ekrandaydı. Yasak Elma dizisinin 6 Nisan Pazartesi akşamı 75.yeni bölümünün yayınlanması beklenmiyor.

Yasak Elma dizisinin 6 Nisan Pazartesi akşamı 74.yeni bölümünün yayınlanması beklenmiyor. Elde çekilmiş stok var mı, ya da yeni bölüm için yeterli reklam geliri elde edildi mi bunlar da bilinmiyor. Yasak Elma 75.yeni böüm fragmanının yayınlanmaması zaten dizinin bu hafta yayınlanmayacağını bizlere gösterdi.

Yasak Elma diziside diğer diziler gibi Koronavirüs nedeniyle çekimlere ara verdiği düşünülüyor. Dizinin yapımcılarındna Fox Tv tarafından konuya dair açıklamalar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Yasak Elma dizisinin yerine bu hafta Fox Tv yayın akışında Kafalar Karışık isimli Türk Filmi yayınlanacak

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER