Ramo bu akşam var mı? 14 Nisan Ramo bu hafta var mı,yok mu?

Ramo yeni bölüm neden yok? Ramo 12. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Ramo 12. bölüm yok mu? Ramo yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Ramo son bölüm neden yok? 14 nisan Ramo neden yok? İşte bu soruların cevapları...

Ramo bu akşam var mı? 14 Nisan Ramo bu hafta var mı,yok mu?

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir beğeni ile izlenen RAMO bu hafta yayınlanacak mı? 24 Mart Salı günü 11. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Ramo'da bu hafta neler yaşanacak? Ramo, Süleyman Ağa'nın kurduğu tuzaktan kurtulabilecek mi? Peki Ramo 12. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

İlk 11. bölümüyle reyting sırlamasında kendisine yer bulan Show Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Ramo'da heyecan dorukta. Polislerin yapmış olduğu baskından kaçmayı başaran Ramo, Süleyman Ağa'nın tuzağına düşer.

Ramo dizisi koronavirüs nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak

Peki Ramo yeni bölüm yayınlanacak mı? Ramo 12. bölüm bu hafta var mı? 7 Nisan Salı günü Show Tv ekranlarında olmaya hazırlanan Ramo dizisi de diğer diziler gibi ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Bir çok dizi senaristi ve oyuncuların son yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle dizi çekimlerine ara vermesiyle başlayan süreç hemen hemen her gün yeni bir dizinin çekimlerini sonlandırmasıyla noktalanıyor.

Ramo dizisinde alınan kararlar bu hafta 12. bölümüyle ekranlarda olmayacak. Ramo dizisi yerine bu hafta Show Tv yayın akışında Güldür Güldür Show programının yayınlanacağı açıklandı. Zaten dizinin 12. bölüm fragmanı yayınlanmadığı için izleyiciler büyük bir merak içindeydiler. Alınan kararlar dizinin ne zaman yeniden ekranlara döneceği merak konusu olurken, Show Tv yada dizi yapımcılarından bir açıklama gelir gelmez sizlerle bu konu altında paylaşacağız.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Show TV’de izleyici ile buluşan Ramo, kadrosunda Murat Yıldırım ile birlikte Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizi Ramo’nun 10.bölümünde kadroya başarılı oyuncu Ekin Türkmen dahil olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER