Malatya TYP kura sonuçları açıklandı mı?

Malatya TYP kura sonuçları açıklandı mı? İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kura sonuçlarına ilişkin araştırmalar devam ediyor.

Malatya TYP kura sonuçları açıklandı mı?

Malatya TYP kura sonuçları. İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kura sonuçlarına ilişkin araştırmalar devam ediyor. TYP kura sonuçları ve isim listesi İŞKUR üzerinden başvuru yapanlarca sorgulanıyor. İŞKUR tarafından gerçekleştirilen TYP ilan mülakat ve kura sonuçlarına bulundukları şehirlerin il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden ilan ediliyor. Peki, İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı? TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte TYP sorgulama ekranı.

YP sorgulama nasıl yapılır, 2023 TYP sonuçları ne zaman açıklanacak?
İŞKUR TYP kura sonuçları e-Devlet aracılığıyla TYP numarası ile sorgulanabilecek. Adaylar, detaylı bilgileri İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla öğrene bilecek.

KURA SONUÇ EKRANI

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 14:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sadık karahan
Sadık karahan - 9 ay Önce

Bu tüp bile herzamnki gibi torpil biz neden sonuçları goremiyoruz madem kura çekiliyor neden koyteyner dükkan gibi gizli yapılıyor ulaşamıyoruz bize ulaşan da yok

meral
meral - 9 ay Önce

malatya typ kura sonuçları

Ttt
Ttt - 9 ay Önce

Malatya ağustos ayı içerisinde typ ile işe başlayan varmı ?

Mustafa Elbir
Mustafa Elbir - 8 ay Önce

Agustost ayı için TYP sonuçlarını ne valilik sitesi duyurdu ne de e- devletten sorgulanıyor. İş kur'a telefonla ulaştım bilgi vermediler ilgili birimin Web sitesine bakın dediler. Orda da liste yok. En son iş kur binasına gidip TYP biriminden sonuca ulaşabildim. Güya teknoloji çağında yaşıyoruz Nasıl bir sistem bu böyle? Bilgi alabilmek için süründürüyorlar insanları.

Elül ay'ı Milli Eğitim Müdürlüğü TYP sonuçlarını öğrenmek için şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum. Bu vurdum duymazlık beceriksizlik bir tek bizim Malatya da var başka bir memlekette yok. Yazıklar olsun!..

Ahmet sarihan
Ahmet sarihan - 7 ay Önce

Kura çekildi yalniz neden yayimlanmadi

SIRADAKİ HABER