Hekimoğlu yeni bölüm neden yok, Hekimoğlu bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam  Hekimoğlu bu akşam var mı, yok mu? Hekimoğlu yayınlanacak mı? İzleyiciler bu soruların cevaplarını aramaya başladı. Dünayada olduğu gibi ülkemizde de Coronavirüs salgını nedeniyle hayat neredeyse durma noktasına gelmiş durumda. Yaşanan bu sıkıntılardan sonra bir çok kanalda yayınlanan diziler tek tek dizilerin bölümlerini çekmeme kararı aldı. Her salı Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan Hekimoğlu dizisi tutukunlarıda Kanal D yayın akışında Hekimoğlu'nun 13. yeni bölüm tanıtımını göremeyince dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını aramaya başladı. Peki Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 24 Mart Salı günü 12. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Hekimoğlu, 13. bölüme dair bilgiler haberimizde...

Hekimoğlu yeni bölüm neden yok, Hekimoğlu bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart

Yayınlandığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesi oluşturan Hekimoğlu yeni bölümünde Ateş ve ekibi yine zorlu hastalar beklerken, dizinin tutkunları Kanal D'nin yayın akışında tekrar versiyonunu görünce üzüldüler.

Evet Hekimoğlu yeni bölüm bu akşam ekranlarda olamayacak. Nedeni ise bir çok dizinin almış olduğu karar gibi Hekimoğlu dizi yapımcılarıda ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle diziye ara verdiler. Aslında belki yapımcının elinde yayınlanacak bölümler olabilir ama Kanal D ise reklam gelirlerinin düşüş yaşadağını düşünerek haklı olarak diziyi ekranlara taşımıyorlar diğer kanallar gibi.

Hekimoğlu dizisinin ne zaman yayınlancağı şuan için merak konusu olurken, diziye dair yeni bilgiler geldikçe sizlerle payalaşacağız.

Hekimoğlu 13. bölümün 7 Nisan Salı günü ekranlara olup olamayacağı belirsizliğini koruyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2020, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER