Başkan Gevrek Bolu Kampını Değerlendirdi

beIN Sporst’a açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ifade ederek, bir haftalık Malatya kampının ardından takımın Bolu Abant’ta toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Gevrek Bolu Kampını Değerlendirdi

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin takımın başında olduğunu dile getirem Gevrek,"2019-2020 sezonunun ikinci yarısı bizim için iyi geçmedi.Malatya’da yaşanan bir deprem, dünyayı etkileyen pandemi süreci, tabii bizimde eksiklerimiz ve hatalarımız oldu. Geçmişe çok fazla dönmek istemiyoruz ama edindiğimiz tecrübeleri yeni sezonda iyi değerlendirmek lazım. Şuana kadar 5 transfer yaptık. 4 transfer daha yapmak istiyoruz. Transferlerin, tabii ki doğru transferler olması gerekiyor. Bu transfer dönemi de zor bir dönem. Getireceğin oyuncu açısından uçaklar kısıtlı biraz zor oluyor ama biraz sabırlı olup, iyi bir transfer politikası izlememiz gerekiyor"dedi.

Gökhan Töre konusunda değinen Başkan Gevrek,"Gökhan bizim için önemli bir oyuncu. Biz Gökhan’ı transfer ettiğimizde o dönemde biraz düşüşteydi, oynamıyordu.Geçen sene iyi bir performans sergiledi. Malatya’da da bir çıkış yakaladı. Sergen hocanın da Gökhan Töre’yi istediğini biliyoruz.Beşiktaş’ın gündeminde ama bir bonservis beklentimiz olduğunu daha öncede Gökhan’ın kendisine ilettik. Takas noktasında da bize uyacak oyuncular var. Ama Gökhan gitmek isterse, bu sadece tek taraflı olmaz hem Gökhan’ın hem de Malatya’nın menfaatlerini gözeterek olabilir.”

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER