Güvecin Dizisi Yok mu,Yeni bölüm Yayınlanmayacak mı? Güvercin Final mi Yapıyor

Star Tv ekranlarında soluksuzca izlenen Güvercin dizisi bu hafta yayınlanacak mı? Güvercin 14. bölümde var mı? Yayınlandığı günden itibaren her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen Güvercin 14. bölüm yayınlanacak mı? İşte bu soruların cevapları.

Güvecin Dizisi Yok mu,Yeni bölüm Yayınlanmayacak mı? Güvercin Final mi Yapıyor

Her bölümü ayrı bir heyecan yaratan Güvercin dizisi geçen hafta 14. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkması beklenirken, dizi izleyicisne kötü haber geldi. 

Dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye'de de etkisini arttıran Koronavirüs nedeniyle hayat adeta durmuş durumda. 28 Mart itibariyle 108 kişinin öldüğü 7 binden fazla kişinin ise bu hastalığı kapmasının ardından dizi yapımcıları da çekimlere ara vermeye karar verdi. Hala hazırda bölümler olan diziler ise kanalların reklam gelirlerinin düşük olmasından dolayı ellerinde bulunan bölümleri yayınlamıyorlar.

Peki 29 Mart Pazar Güvercin 14. bölüm yayınlanacak mı?

22 Mart Pazar günü yayınlanmayan Güvercin dizisi 14. bölüm 29 Mart pazar günü yani bu haftada yayınlanmayacak. Star Tv yayın akşında bu hafta Güvercin dizisinin yerine Babil dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak?

Diğer dizilerde de durum çok farklı değil ama, TRT ekranlarında boy gösteren ŞAMPİYON dizisi ile geçtiğimiz haftalarda izleyicinin karşısına çıkan Gel Dese Aşk dizisi ATV ekranlarında bu akşam izleyicinin karşısına yeni bölümleriyle çıkacak.

Güvercin dizisi setinde büyük bir kriz çıktığı ve bu kriz sebebi ile dizinin çekimlerinin iptal edildiği iddia ediliyor. Özellikle dizi de Kenan karakteri ile yer alan Mehmet Ali Nuroğlu Korono Virüs tehlikesi olmasına rağmen setin devam etmesine çok kızdığı ve seti terk ettiği söyleniyor. Bu kriz sonunda Güvercin dizisi iptal edilip erken final gitti deniyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER