Bir Zamanlar Çukurova 9 Temmuz var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukuroava bu akşam yine izlenme rekorları kırdı. 62. bölümüyle Bir Zamanlar Çukuroava ekranlarda oldu. Peki Bir Zamanlar Çukuroava 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukuroava 63. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? 9 Temmuz Bir Zamanlar Çukuroava var mı, yok mu? Bir Zamanlar Çukuroava bu akşam yayınlanacak mı? İşte bu soruların cevapları...

Bir Zamanlar Çukurova 9 Temmuz  var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 63. bölüm

Peki Bir Zamanlar Çukuroava Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak?

63. bölüm fragmanı yayınlanmayan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta varmı yok mu? İzleyici ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin  bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusunu araştırmaya başladı.

Peki Bir Zamanlar Çukurova bu hafta varmı yok mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi koronavirüs nedeniyle çekimlere ara verirken, dizinin ne zaman yeni bölümleri ile ekranlara olacağı hakkında net bilgi verilmedi.

Bir Zamanlar Çukuroava yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu konu altındaki limkte bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukuroava yeni bölüm fragman linki

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

"Senin çocukların yok!"
Yılmaz'ın cezaevine yolladığı yardımlar ve para ile, Züleyha koğuşta ağa ilan edilir. Züleyha çocuklarının hasretiyle gözyaşları içinde yaşarken, bir yandan da herkese yardım etmeye çalışmaktadır. Kimse ne olduğunu anlamadan Züleyha fenalaşır ve ağır zehirlenme vakası olarak hastanaye kaldırılır. Gözler ise hemen Demir'e çevrilir. Züleyha'nın zehirlenmesinde tek şüpheli o'dur. Ancak, Züleyha için tehlike hastahanede de devam edecektir.
DEMİR VE ÜZÜM KIZ'IN SIRRI NE?
Hünkar'ın Züleyha ile haberleştiğini öğrenen Demir yine esip gürler. Evde onun bağırmasından korkan Üzüm, bahçede bir otomobile saklanır! Otomobil Demir'indir ve Demir, Adana dışına çıktığında arabadaki küçük yolcusunu fark eder. Bu plansız seyahat, Demir ve Üzüm'ün bir sır paylaşmasına ve dost olmalarına vesile olacaktır. Ama sırları, Hünkar ve Saniye arasında merak konusudur.
ZÜLEYHA HÜNKAR'DAN NE SÖZÜ İSTEYECEK?
Züleyha'nın hastaneye kaldırıldığı haberi şehre yayılınca Hünkar da Yılmaz da koşarak hastaneye gider. Yılmaz geldiğinde henüz kendine gelmemiş olan Züleyha, Hünkar odadayken gözlerini aralar. Ve ondan çok zor bir konuda söz vermesini ister. Hünkar her ne kadar dirense de Züleyha'nın gözyaşlarına ve yalvarmalarına daha fazla karşı gelemez ve istediğini yapacağına dair söz verir.
FEKELİ VE YILMAZ YİNE KARŞI KARŞIYA! ÜSTELİK SİLAHLA!
Fekeli ve Çetin ölümle burun buruna gelir. Silahlarını çıkarıp otomobillerini siper ederek uzun bir mücadeleye girişirler. Tüm bu karmaşanın ardından Yılmaz ile Fekeli de tekrar karşı karşıya gelir. Üstelik, gerilen sinirler ile silahlar çekilir ve Fekeli, Yılmaz'ın silahını kendine doğrultur!
ŞERMİN'İN FENDİ SAVCI'YI YENECEK Mİ?
Şehirde adeta savaş çıkmış, her yerden bir olay duyulurken, Şermin ise kendi dünyasının derdindedir. Savcı Jülide'yi hem Adana'dan hem Dr. Sabahattin'den uzaklaştırmak için yaptığı planı devreye sokmuş ve seyre başlamıştır. Ama elbette Jülide'nin rüşvet almakla suçlanması ile Sabahattin önce Şermin'den şüphelenecektir.
Demir, Züleyha'yı öldürmek mi istedi? Züleyha kurtulabilecek mi? Çocuklar nerede? Kimin evinde? Hünkar, Züleyha'yı çocuklarına kavuşturabilecek mi? Yılmaz Züleyha'yı unutabilecek mi?


 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 21:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehetsahin
Mehetsahin - 4 yıl Önce

Yenibolumnezaman

SIRADAKİ HABER